Akçaabat’ta Şehitlikte Akıma Kapılan Zabıtalardan Biri Öldü, Diğer Ağır Yaralı

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Hıdırnebi Yaylası’ndaki şehit mezarının devrilen bayrak direğini kaldırmaya çalışan Akçaabat Belediyesi’nde görevli 2 zabıta memuru, elektrik akımına kapıldı.

Akçaabat’ta Şehitlikte Akıma Kapılan Zabıtalardan Biri Öldü, Diğer Ağır Yaralı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
10 Mart 2020 Salı 19:34

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Hıdırnebi Yaylası’ndaki şehit mezarının devrilen bayrak direğini kaldırmaya çalışan Akçaabat Belediyesi’nde görevli 2 zabıta memuru, elektrik akımına kapıldı. Olayda zabıta memurlarından biri hayatını kaybederken, diğeri ise ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre, Hıdırnebi Yaylası’nda görevde olan Akçaabat Belediyesi’nde görevli zabıta memurları Rüstem Çabuk ve İzzet Tutkun şehitlik mezarının hemen yanında bulunan bayrak direğinin devrildiğini fark etti.

Bunun üzerine bayrak direğini düzeltmek isteyen zabıta memuru Rüstem Çabuk ve İzzet Tutkun direği kaldırdıkları sırada bayrak direğinin yüksek gerilim hattından sarkan tellere temas etmesi sonucu elektrik akımına kapıldı. Elektrik akımına kapılan 2 zabıtadan Rüstem Çabuk olay yerinde hayatını kaybederken, diğer zabıta görevlisi İzzet Tutkun ise çevredekilerin yardımıyla ağır yaralı olarak Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili olarak jandarma ve belediye ekipleri inceleme başlattı.



kaynak;Karadeniz'de Sonnokta Gazetesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.