BAŞKAN EKİM KAHRAMAN GAZİLERİ AĞIRLADI

Harp malulü gazilerimizin bugün kü durağı Akçaabat’tı. Önce İlçe Jandarma Komutanımız Jandarma Yüzbaşı Barış Kesici’yi ziyaret ettik. Sonra Akçaabat Belediye Başkanımız Sayın Osman Nuri Ekim bey gazilerimizi makamında kabul etti. Trabzon’un her ilçesinden gelen gazilerimiz ile tanışıp sorunlarını dinledi. Vatan ve millet için gösterdikleri fedakarlık ve hizmetler için teşekkür ederek, gazi ve şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını dile getirdi. Gazi ve şehit ailelerini kendi ailesi olarak benimsediğini, her tür sorunlarında ilk olarak koşan ve her türlü fedakarlığı sunacaklarını belirtmesi bizleri onure etmiştir. Kendilerine şehit aileleri ve gaziler olarak teşekkür ediyoruz. Bu vatan için hizmet edenlerin her makamda değer görmesi en büyük arzumuzdur. Bu ziyaretimiz de Akçaabat Kaymakamından randevu almamıza rağmen , işlerini ve yoğunluğunu gerekçe göstererek bir sonra ki güne aktarmasından dolayı kendisine ulaşamadık. Ben bir Gazi olarak bugüne kadar kendilerinin organize ettiği “15 Temmuz ” Gaziler günü” vs.gibi hiçbir programına davet edilmedim. Bu durumu bizzat kendisi ile paylaşmayı arzu ederdim. Bugün de böyle bir nahoş karşılama nedeni ile bundan sonra ki hiçbir programına davet edilse de katılmayacağımı üzülerek söylüyorum . Akçaabat Belediye Başkanı Sayın Osman Nuri Ekim bey, Akçaabat İlçe Jandarma Komutanı Barış Kesici beye ilgi ve alakaları için saygılarımı sunup şehit aileleri ve gaziler adına teşekkür ediyorum.

 BAŞKAN EKİM KAHRAMAN GAZİLERİ AĞIRLADI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
21 Nisan 2021 Çarşamba 00:14

Harp malulü gazilerimizin bugün kü durağı Akçaabat’tı. Önce İlçe Jandarma Komutanımız Jandarma Yüzbaşı Barış Kesici’yi ziyaret ettik.


Sonra Akçaabat Belediye Başkanımız Sayın Osman Nuri Ekim bey gazilerimizi makamında kabul etti. Trabzon’un her ilçesinden gelen gazilerimiz ile tanışıp sorunlarını dinledi. Vatan ve millet için gösterdikleri fedakarlık ve hizmetler için teşekkür ederek, gazi ve şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını dile getirdi. Gazi ve şehit ailelerini kendi ailesi olarak benimsediğini, her tür sorunlarında ilk olarak koşan ve her türlü fedakarlığı sunacaklarını belirtmesi bizleri onure etmiştir. Kendilerine şehit aileleri ve gaziler olarak teşekkür ediyoruz. Bu vatan için hizmet edenlerin her makamda değer görmesi en büyük arzumuzdur.
Bu ziyaretimiz de Akçaabat Kaymakamından randevu almamıza rağmen , işlerini ve yoğunluğunu gerekçe göstererek bir sonra ki güne aktarmasından dolayı kendisine ulaşamadık.
Ben bir Gazi olarak bugüne kadar kendilerinin organize ettiği “15 Temmuz ”
Gaziler günü” vs.gibi hiçbir programına davet edilmedim. Bu durumu bizzat kendisi ile paylaşmayı arzu ederdim.
Bugün de böyle bir nahoş karşılama nedeni ile bundan sonra ki hiçbir programına davet edilse de katılmayacağımı üzülerek söylüyorum .
Akçaabat Belediye Başkanı Sayın Osman Nuri Ekim bey,
Akçaabat İlçe Jandarma Komutanı Barış Kesici beye ilgi ve alakaları için saygılarımı sunup şehit aileleri ve gaziler
adına teşekkür ediyorum.

Haber Kaynağı;Yurt Haber 61

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.