Geçmiş Olsun Ustaoğlu

Geçmiş Olsun Ustaoğlu
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
05 Mart 2021 Cuma 21:13

Dünyamızı etkisi altına lan ölümcül hastalık Koronavirüs Covid-19 ilk olarak Çin’in wuhan kendinde 2019 Aralık ayı başında etkisini gösteren ve 2020 Mart ayının ilk haftasında Yurdumuzda da ölümlerin başladığı Covid-19  inişli çıkışlı da olsa ölümler Ülkemizde devam ediyor. Bu ölümcül virüsten korunmak için Hükümetimizin almış olduğu bir dizi uygulanan  karalara uymaya gayret gösteriyoruz ve Maske, Mesafe, Temizlik kuralarına uyulması için yapılan uyarıları da uygulamaya devam ediyoruz ancak bu ölümcül hastalık her geçen gün bir yakınımıza eşimize dostumuza bulaşmaya devam ediyor.

Ancak sizde takdir edersiniz ki Biz Basın mensubu ekip arkadaşlarımızı sizlere haber ulaştırmak için bu zor şartlarda görev yapmak zorunda kalıyoruz.Trabzon Akçaabat’ın sesi İnternet Gazetesi İmtiyaz sahibi Köksal Ustaoğlu 21 Şubatta Trabzon’sa düzenlene  Trabzon yarı maratonu sonrasında rahatsızlanması sonrasında yapılan tetkikler sonrasında Covid-19’a yakalandığı belirtildi.  Meslektaşımız Ustaoğlu’nu telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunarak tez zamanda eski sağlığına kavuşarak ‘’Akçaabatın Sesi’’ gazetesinde çalışmaya başlamasını temenni ettik.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.