Trabzon Araklı'lı İşçi Libya'da Kaçırıldı

Trabzon  Araklı'lı İşçi  Libya'da  Kaçırıldı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
11 Mart 2020 Çarşamba 22:33

Libya’da 5 işçi alıkonuluyor iddiası Libya’nın Sabratha şehrinde, bir ay önce bir minibüsü durduran General Halife Hafter’e bağlı güçlerin 5 Türk işçiyi alıkoyduğu iddia edildi. Bir aydır kendilerinden haber alınamayan işçilerden  birisi’de Trabzon  Araklı Kayacık Kizirnos Mahallesinden Ahmet Çeliktaş’ın kardeşi, “Ağabeyinin ölümüdür, diri midir belli değil” dedi. Libya’nın başkanti Trablus’ta fırıncı ustası olarak çalışan Trabzon Araklılı Ahmet Çeliktaş’tan (58) bir aydır haber alınamıyor.

Çeliktaş’ın kardeşi Deniz Çeliktaş, ağabeyinin kaçırıldığını geçen hafta öğrendiklerini söyleyerek, “Abim uzun yıllardır Libya’da çalışıyordu. En son 2.5-3 ay önce izne gelmişti. ‘Gitme’ dedik ama iş için gitti. Kendisinden bir aya yakın haber alamadık. 

kaynak,araklı arı haber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.