BEKİR KARA 38 YAŞINDA GENÇLİĞİNE DOYAMADAN ÖLDÜ

Trabzon Beşikdüzü İlçesine bağlı Yeşilköy mahallesi Karafotuğu ailelerinden Şoför esnafı Eşref Kara’nın 2 çocuk Babası 38 yaşındaki oğlu Bekir Kara beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede gençliğine doyamadan vefat etti.

BEKİR  KARA 38 YAŞINDA GENÇLİĞİNE DOYAMADAN ÖLDÜ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
14 Nisan 2020 Salı 07:20

Trabzon Beşikdüzü İlçesine bağlı Yeşilköy mahallesi Karafotuğu ailelerinden Şoför esnafı Eşref Kara’nın  2 çocuk Babası 38 yaşındaki oğlu Bekir Kara beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede gençliğine doyamadan vefat etti.

Edinilen bilgilere göre Beşikdüzü Yeşilköy sakini  Bekir Kara çalışmak için gittiği İstanbulda geçtiğimiz 8 nisan Çarşamba günü beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesine 13 nisan  2020 Pazartesi yenik düştü.Merhumun cenaze merasimi memleketine getirilmesinin ardından koronovirüs önlenlerine uygun bir şekilde kılınan cenaze namazın ardından Yeşilköy aile mezarlığında ebediyete uğurlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet - 4 yıl önce
Düzeltme, Şöför Esnafı Eşref Karanın oğlu değil Şoför Esnaflarından Neşat Kara ve Emekli Öğretmen Hava Karanın oğlu İstanbulda ikamet eden Bekir Kara
Avatar
Suat Başkan - 4 yıl önce
Yüce Rabbim gani gani Rahmet eylesin.Çok iyi bir arkadaş ve gerçek bir milliyetçi,kalbi temiz paylaşmayı seven güzel bir kardeşimizdi.Mekanı Cennet olsun inşAllah.Ailesine Yüce Rabbimden sabırlar dilerim.