Beşikdüzü Ardıçatak mahallesinde sel ve heyelan!

Beşikdüzü Ardıçatak ve çevre mahallelerde akşam saatlerinde başlayıp etkisini artıran sağanak, sel ve heyelana neden oldu. Çakırlı, Dolanlı ve Ardıçatak Üzümözü mahallerinde sel ve heyelan nedeniyle bazı köy ve mahalle yolları ulaşıma kapandı, heyelan sonucu evlerde mahsur kalan vatandaşlar AFAD ekliplerince kurtarıldı. 

Beşikdüzü Ardıçatak mahallesinde sel ve heyelan!
Abdulkadir ŞEKER
Abdulkadir ŞEKER
21 Ekim 2019 Pazartesi 19:43

Akşam saatlerinde başlayan yağış, özellikle Çakırlı, Üzümözü,Dolanlı ve Ardıçatak mahallelerinde etkili oldu. Aşırı yağış nedeniyle sel ve heyelanlar meydana geldi. Çakırlı, Dolanlı ve Ardıçatak mahallelerinde heyelan sonucu yollar ulaşıma kapandı. Çakırlı ve Dolanlı mahallelerinde taşkın sonucu 5 kişi ise evlerinde mahsur kaldı. Çevredekilerin yardım çağrısı üzerine bölgeye AFAD ekipleri ile iş makineleri sevk edildi. Kapalı köy ve mahalle yollarının ulaşıma açılması ile mahsur kalan vatandaşlar, evlerinden alınarak güvenli bölgeye ulaştırıldı.

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis UZUN ve Ardıçatak mahallesi Muhtarı Muhammet Angın heyelan sonrası incelemelerde bulundu.

Beşikdüzü Belediyesi Resmi Sayfasından Yapılan Açıklamada;

20 Ekim Akşam Saatlerinde Bölgemizde Başlayan Şiddetli Sağanak Yağış Dolayısıyla Beşikdüzü Ardıçatak, Çakırlı, Yenicami ve Dolanlı Mahallemizde Sel Felaketi Yaşanmıştır. Bu Sel Felaketinde Can Kaybımızın Olmaması Sevindirici ve En Büyük Teselli Kaynağımızdır.

Tüm Halkımıza Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletiyoruz. Sel Felaketine Uğrayan Mahallelerimizde ,Beşikdüzü Belediyesi ve Trabzon Büyük Şehir Belediyemizle Çalışmalarımızı Yoğun Şekilde Sürdürmekteyiz.

Denildi...


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.