Beşikdüzü Giden Kurumları Geri İstiyor

Trabzon Beşikdüzü Platformu tarafından Beşikdüzü Belediyesi önünde ilçe siyasi başkanlarının meslek örgütü oda başkalarının ve halkın katıldığı basın açıklaması yapıldı.

Beşikdüzü Giden Kurumları Geri İstiyor
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
05 Kasım 2020 Perşembe 15:05

Trabzon Beşikdüzü Platformu tarafından Beşikdüzü Belediyesi önünde ilçe siyasi başkanlarının meslek örgütü oda başkalarının ve halkın katıldığı basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasını Beşikdüzü Platformu adını CHP İlçe Başkanı Tamer Aydın Yaptı. Ayrıca Beşikdüzü MHP İlçe Başkanı Bahattin Yılmaz İYİ Parti Başkan Yardımcısı Ali Kemal Bozbaş DP İlçe Başkanı Hasan Kaya. Meslek Örgütü Oda Başkanları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Günaçtı . Şoförler odası Başkanı Mehmet Coşkun Zihni Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Selim Dilli Esnaf ve Vatandaşlar katıldı.

CHP ilçe Başkanı Yaptığı Konuşmada Son 20 Yıldır Beşikdüzünün Resmi Daireleri Kurumları Boşaltılmıştır. Önce Adliyemiz Ardından icra müdürlüğü Kapatılmıştır. Beşikdüzü'nde Cezaevi Olup da Adliye Olmayan Tek ilce Besikdüzü’dür Adliyemizi Geri istiyoruz.Ayrıca Meslek yüksek okulumuzun Bölümleri Kapatılmış Son Günlerde Kadastro Müdürlüğünün Kapatılması gündemdedir Biz bizden Alınan Kurumlarımızın Yeniden geri getirilmesini istiyoruz talebimiz bu Yöndedir diye Konuştu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.