BEŞİKDÜZÜ KIRSALINDA ORMAN YANGINI

Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü  tarafından  Meteoroloji 11.Bölge Müdürlüğü Orta ve Doğu Karadeniz’in ve yüksek kesimlerinde olabilecek fırtına uyarısı...

BEŞİKDÜZÜ KIRSALINDA ORMAN YANGINI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
06 Ocak 2021 Çarşamba 07:12

Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü  tarafından  Meteoroloji 11.Bölge Müdürlüğü Orta ve Doğu Karadeniz’in ve yüksek kesimlerinde olabilecek fırtına uyarısı ilgili mahalle muhtarlarına bir gün önceden tebliğ edildi. Bugün de Bölge genelinde anonslarla doğabilecek olumsuzluklara karşın bağ bahçe temizliği için ateş yakılması konusunda uyarılarda bulunuldu halk aydınlatıldı. Bölgemizde Yurt genelinde olduğu gibi hava sıcaklığının yüksek ve nem olmadığı belirtilmişti.

Trabzon Beşikdüzü İlçesine bağlı Hünerli mahallesi ormanlık alan kısmında edinilen bilgilere göre akşam saat 19. Sularında çıkan yangın rüzgarında etkisiyle bir anda büyüdü.

Rüzgarın etkisiyle kontrol edilemeyen yangın hızla büyüyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri olay yerine hareket ederek yangına müdahale ediyorlar. Olay yerine yakın civar mahallelerdeki vatandaşlar kendi imkanları ile yangın söndürme çalışmalarına katıldı.

Yangın mahalline yakın olan mahalle sakinlerinden Davulcu Muzaffer Meydan sosyal medya hesabından yangını haberdar etmeye çalışıyor. Takipçilerine zaman zaman yaban domuzları da görüntü aktaran meydanı korkuttuğunu canlı anlatımda anlatıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.