BEŞİKDÜZÜ MÜFTÜLÜĞÜ KURBAN KESEMEYENLERİ UNUTMADI

Üç yıldır Kurban kesemeyenlerin yanında olan Beşikdüzü Müftülüğü, her geçen gün hizmet alanını genişletiyor.

BEŞİKDÜZÜ MÜFTÜLÜĞÜ KURBAN KESEMEYENLERİ UNUTMADI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
04 Ağustos 2020 Salı 23:07

Üç yıldır Kurban kesemeyenlerin yanında olan Beşikdüzü Müftülüğü, her geçen gün hizmet alanını genişletiyor.

Diyanet İşleri başkanlığının başlattığı "Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş" kampanyasına destek veren vatandaşlarımızın ilgisi ve desteği git gide artıyor. Kurban Bayramında vatandaşlarımız İl ve İlçe Müftülüklerimize  vekaletle Kurban bağışı yaparak adeta yarış ediyor. Türkiye Diyanet Vakfına yapılan Vekaletle Kurban bağışı, yurt dışı ve yurt içinde ki Kurban kesemeyen vatandaşlarımıza ulaştırılıyor.

Beşikdüzü  Müftülüğü bu seneki Kurban Bayramında 5 adet büyükbaş hayvan Kurban keserek, kurban kesemeyen 150 vatandaşımıza ikramda bulundu. Dağıtım da konuşan ilçe Müftüsü sayın İbrahim Kadıoğlu " Büyük ve çok önemli bir kurum olan  Diyanet İşleri başkanlığımız yurt dışında ve yurt içinde fakir fukaranın yanında olmaya devam ediyor. Türkiye Diyanet Vakfından aldığımız 5 adet büyükbaş hayvanı Kurban keserek sizlerle paylaşmanın sevincini bizlere yaşatan Rabbimize hamdolsun. Müftülük olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Tüm personellerimle birlikte bayramda yoğun bir tempo içinde olduk. Her bir görevlime teşekkür ediyorum. Türkiye Diyanet Vakfınında başkanı olan sayın Diyanet İşleri başkanımıza, Trabzon Şubemize, Beşikdüzü Diyanet Vakfı Şubemizde görevli arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Sizlerinde bayramınızı ayrı ayrı tebrik ederim."dedi.

Konuşmanın ardından 150 vatandaşımıza Kurban etleri eşit bir şekilde dağıtıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.