Beşikdüzü’nde Dezenfte ve İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Devam

Beşikdüzü’nde Dezenfte ve İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Devam
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
10 Ağustos 2020 Pazartesi 20:32

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi Korona virüs başta olmak üzere salgın hastalıkların yayılmasının önüne geçmek için Beşikdüzü belediyesi tarafından başlatılan ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşların yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araçları, şehirlerarası terminal, akan ve durgun sular gibi bakterilerin yaşayabileceği ortamlarda tedbirler alınarak ilaçlama çalışmaları yapıldı.


Trabzon Beşikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları camiler,  Öncelikle Cuma namazının kalabalık olarak kılındığı alanlar. Banka önleri, Pazar yerleri gibi halkın çok kullandığı alanlar ilaçlanmaya devam ediyor.

Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Ramis Uzun  son günlerde dünyayı sarsan coronavirüs ve halk sağlığını tehdit edebilecek olumsuzluklara karşı önlem alındığını belirtti.

Vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulunan Uzun , “Biz belediye olarak tedbirlerimizi almaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızda kişisel tedbirlerini aldıkları takdirde bu sıkıntıları da inşallah atlatmış olacağız” şeklinde konuştu.
Mahalle muhtarları ile istişare edilerek yapılan dezenfekte çalışmalarını muhtarlar da yakından takip etti. Muhtarlar yapılan çalışmalardan dolayı belediyeye teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.