BGC Beşikdüzü Kaymakamına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

TRABZON; Beşikdüzü Kaymakamlığına 2019 Ağustos ayının ilk haftasında İçişleri Bakanlığı’nın Vali Yardımcıları ve Kaymakam atamalarına ilişkin kararnamesi Resmi Gazete’nin sayısında yayınlamasıyla beraber Resmi Gazete’de yayımlana kararnamesi ile 403 mülki idare amirlerinden birisi olan Mardin Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk atanmıştı

BGC Beşikdüzü Kaymakamına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
23 Ekim 2019 Çarşamba 23:15

TRABZON; Beşikdüzü Kaymakamlığına 2019 Ağustos ayının ilk haftasında İçişleri Bakanlığı’nın Vali Yardımcıları ve Kaymakam atamalarına ilişkin kararnamesi Resmi gazete’nin sayısında yayınlamasıyla beraber  Resmi Gazete’de yayımlana kararnamesi ile 403 mülki idare amirlerinden birisi olan Mardin Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk atanmıştı

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci, Başkan Yardımcısı Tuncay Hacıfettahoğlu.Denetleme Kurulu Başkanı Salih Özkan, Sekreter Mehmet Bülent Alp yönetim kurulu üyelerinden Sayman Hasan Bahadır, Üyeler Ahmet Saraç, Cemal Aksoy ve Mustafa Özcan yönetim kurulu üyeleri  birlikte BGC olarak Beşikdüzü Kaymakamlığına atanan Şakir Öner Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kaymakam Öztürk, Basının Gücünü Biliyoruz.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette kaymakam Öztürk, basının gücünü biliyoruz. Sizlerde kamu adına görev yapıyorsunuz. Belli ki cemiyetiniz sizlere ayrı bir güç verdi. Bu gücünüzü bölgenin kalkınmasında ve tanınması yönünde kullandığınız duyumunu aldım. Beraber çalışarak ilçemizi ve bölgemizi olumlu manada ülke gündemine hep beraber taşıyacağız dedi.

BGC Başkanı Gelleci Cemiyet Adına Bilgilendirmelerde Bulundu

Yeni görev yerinin hayırlı olması yönünde iyi dilek ve temennilerini ifade eden Başkan Gelleci, cemiyet hakkında kaymakam Öztürk’e bilgi vererek görevinde kolaylıklar ve başarılar diledi.  Gelleci, doğru, dürüst, ilkeli ve ahlaklı haber anlayışımızla vatandaşımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görmek ana hedefimizdir.”şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.