FUAD KAHYAOĞLU EBEDİYETE UĞURLANDI

Trabzon Beşikdüzü İlçesine bağlı Nefsişarlı mahallesi sakinlerinden eğitimci Fuad Kahyaoğlu ebediyete uğurlandı .

FUAD KAHYAOĞLU EBEDİYETE UĞURLANDI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
25 Temmuz 2020 Cumartesi 22:05

Trabzon Beşikdüzü İlçesine bağlı Nefsişarlı mahallesi sakinlerinden eğitimci Fuad Kahyaoğlu ebediyete uğurlandı .

Trabzon Beşikdüzü Nefsişarlı mahallesi sakini eğitim camiasının saygın ve güzide insanı, emekli öğretmen Sebahat Kahyaoğlu'nun eşi Beşikdüzü Öğretmen Okulunda eğitim şefliği ve meslek dersleri öğretmenliği Ticaret Lisesi Müdürlüğü ve ilçe milli eğitim kurucu müdürlüğü yapmış eğitimci Vakfıkebir Adnan Demirtürk İlkokulu Müdür yardımcısı Selçuk Kahyaoğlu’nun Babası Fuat Kahyaoğlu'nun vefat etti.



Fuad Kahyaoğlu’nun cenazesi Nefsişarlı mahallesinde koronovirüs Covid19 önlemlerine uygun olarak kılınan cenaze namazının ardından ikamet ettiği Nefsişarlı mahallesinde ebediyete uğurlandı. Merhum Fuat Kahyaoğlu 1934 doğumlu 86 yaşında ve evli 3 evlat babasıdır. Merhum emekli öğretmeni son yolculuğuna öğrencileri ve dostları yalnız bırakmayarak koronovirüs önlemlerine uyularak katılım sağladılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melahat Erol - 4 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Bir dönem dersimize girmişti