"GÖZDE İLAHİ GRUBU" HİZMETİNİZDE.

"GÖZDE İLAHİ GRUBU" HİZMETİNİZDE.
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
13 Ağustos 2020 Perşembe 22:14

Trabzon Beşikdüzü ilçe Müftülüğünde görev yapan Din Görevlileri ilahi grubu kurdu.  Düğün, Nişan, Sünnet, Mevlit, Açılış ve Özel Günlerinizde hizmetinizde olan yeni kurulan "GÖZDE İLAHİ GRUBU" seçkin din görevlilerinden oluşan ilahi grubu her alanda hizmet vermeye hazır.

Trabzon Beşikdüzü Müftülüğü Din Görevlilerinden oluşan seçkin hafızlar ve müzisyeniyle, İl içi ve il dışında vatandaşlara hizmet verecek "GÖZDE İLAHİ GRUBU" Karadeniz bölgesinde her alanda vatandaşlara hizmet verecek. İlahi grubunun organızasyonu yürüten İmam-Hatip Mehmet Yaşar "GÖZDE İLAHİ GRUBU" muz güzel sesli arkadaşlarımızdan oluşuyor. Amacımız ;Düğünde, dernekte, açılışta, özel günlerde vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız."dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.