MUHTAR KELEŞ TIR GARAJININ   AYDINLATMASININ YANMASINI İSTİYOR

MUHTAR KELEŞ TIR GARAJININ   AYDINLATMASININ YANMASINI İSTİYOR
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
07 Ekim 2020 Çarşamba 08:21

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesine bağlı 34 mahalleden birisi olan 209 nüfuslu genç yetenek Denizli mahalle muhtarı Yusuf Keleş göreve geldiği 2019 mahalli idareler seçimleri sonrasında adeta Denizli mahallesinde hizmet devrimi yaparak şimdiye kadar yapılamayan hizmetleri yaptı. Ancak mahalle sakinlerinin evlatlarının Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesindeki iş yerinden dönüş yolu olarak kullandıkları Denizli mahallesi sınırları içerisinde bulunan  Tır garajlı döner kavşak Dünyada olduğu gibi Yurdumuzu da etkisi altına alan Koronovirüs Covid-19  süresinde adeta Giresun Trabzon İl hududu olarak belirlenmesiyle Türkiye’nin Doğuya açılan kapısı olarak büyük bir rol üslenerek burada İl Emniyet ve İl Jandarma komutanlığı tarafından küçük bir kasaba oluşturularak kontrol noktası oluşturulmuştu.

Aydınlatma Kesildi Çevre Karanlığa Büründü

Trabzon Beşikdüzü Denizli mahallesi sınırları içerisinde yer alan Trabzon’a giriş ve çıkışlar için denetim yapan güvenlik ekipleri için oluşturularak düzenlenen daha önceden tır garajı olarak da kullanılan mekan tedbirlerin bitirilmesinin akabinde  burada koşullanan ekipler için kurulan aydınlatmalar kesildi.Denizli mahalle muhtarı Yusuf Keleş  bu alan benim  sorumluluk alanıma dahil burası önceden olduğu gibi yine tır dinlenme garajı olarak kullanılmaya devam ediyor. Ancak burada aydınlatma olmadığından büyük bir tehlike arz etmeye başladı.Aydınlatma lambalarının kesilmesinin akabinde Denizli mahallesi   kavşak civarı karanlığa büründü

Trabzon Beşikdüzü Denizli mahalle muhtarı Yusuf Keleş sorumluluk alanı bölgesi olan Denizli mahallesi Fidanlık mevkiinde Trabzon-Giresun İl Sınırı Protokol karşılama uğurlama noktası olarak belirlenmiş alan Uluslar arası Tır ve Kamyon garajı olarak hizmet veriyor.Burada bulunan aydınlatmaların kesilmesin ardından burada çeşitli olumsuz olaylar oluşmaya başladı ifadelerini kullandı.

Aileler Evlatlarını Bu Kavşakta Her Gece Bekliyor

Muhtar Keleş yaptığı açıklamasına şöyle devam etti Denizli mahallemiz halkının 8 hanesinin aydınlatmasını sağlayan bu aydınlatma direklerinin aydınlatma kesilmesin ardından mahallemiz de buluna bay ve bayanların Beşikdüzü Organize Bölgesinde çalışan gençlerin buradan geçerken çekildiklerinden her akşam aile bireyleri burada evlatlarını beklemek zorunda kalıyorlar dedi.

Keleş’e Beşikdüzü ÇORUH İşletme Şefliğinden Olumsuz Cevap

Beşikdüzü Denizli mahalle muhtarı olarak mahallesi Fidanlık mevkiinde yaşanan olumsuzlukları ilgili Beşikdüzü ÇORUH işletme şefliğine aktardığını  olumsuz sevap aldığını belirtti.İlgili şef bana ‘’Ben Denizli Mahallesi Muhtarı İstiyor’’ diye oranın aydınlatmasını yakmam şirketime ceza ödemem dedi. Muhtar Keleş  ben kendim için değil o bölgede bulunan 8 tane  de yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için istememe rağmen olumsuz cevap aldığını belirtti.

Bölge Alkol ve Drift Atma Pistine Döndü

İlgili mahalle muhtarı Yusuf Keleş Bölgede aydınlatmaların kesilmesin ardından burada gece her türlü olumsuzluklar çoğaldı. Gece geç saatlerde klakson sesleri, alkol alarak nara atanlar, araçlarıyla Drift yaparak gürültü çıkaranlarla dolarak gün aydınlanınca ortaya çöp yuvası çıkıyor.Burada yaşayan mahalle sakinleri de rahatsız olunca ilgili resmi kurumlara şikayet olduğunu sözlerine ekledi.

Bu Olumsuzlukları ÇORUH Bölge Müdürlüğüne Bildirdim

Beşikdüzü Denizli mahalle muhtarı Yusuf Keleş mahallesi Fidanlık mevkiindeki olumsuzluklara konu olan aydınlatma lambalarının kapatılmasının ardından Beşikdüzü ÇORUH İşletme şefliğinden destek alamayınca konuyu ÇORUH  Genel  Müdürlüğünü arayarak telefonda görüştüğünü ilgili kuruma yazılı dilekçe verdiğini ilgili kurum konun araştırılması için Bölgeye bir Mühendis gönderdiğini ancak gelen mühendisin de bu alanın kendi çalışma alanı dışında olduğunu belirtmesi ile yine çözüme ulaştıramadı.

Son Çare İl Valiliğine Dilekçe Verdim

Denizli mahalle muhtarı mahallesi Fidanlık kontrol noktasında yaşanan aydınlatma lambalarının kesilmesin ardından bölgede akşamları olumsuz olaylara tanıklık yapılan aydınlatma lambalarının yanmasını sağlamak için müracaatlarda bulunduğu ilgili kurumlardan olumsuz cevaplar almasın ardından  Yapmış olduğu yazışmalar ve elindeki fotoğraflarla  Trabzon Valiliğine bir dilekçe verdiğini belirten Keleş Sayın Valimizden Halkımız adına ricamdır. Aydınlatma lambalarının yeniden yanmasını istiyoruz şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.