MUHTAR KELEŞ’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Trabzon Beşikdüzü İlçesine bağlı Denizli mahalle muhtarlığına 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimleri sonrasında muhtar olarak seçilen bir dönem Karadeniz bölgesinde yayın yapan bir radyoda oluşturulan program sonrasında Denizli Mahallesi yeni muhtarı Yusuf Keleş deyim yerindeyse Kaptan Yusuf olarak hafızalarımıza yer edindi.

MUHTAR KELEŞ’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
04 Nisan 2020 Cumartesi 21:39

Trabzon Beşikdüzü İlçesine bağlı Denizli mahalle muhtarlığına 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimleri sonrasında muhtar olarak seçilen bir dönem Karadeniz bölgesinde yayın yapan bir radyoda oluşturulan program sonrasında Denizli Mahallesi yeni muhtarı Yusuf Keleş deyim yerindeyse Kaptan Yusuf olarak hafızalarımıza  yer edindi.

Cumhurbaşkanı tarafından dün akşam Trabzon da dahil olmak üzere 30 Büyükşehir ve bunlara ilave olarak Zonguldak İline giriş çıkışların 15 gün süreyle durdrulduğunu belirtmişti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan son dakika açıklamasında dün gece saat 24.00 itibariyle Trabzon İl sınırı Beşikdüzü İlçesi Denizli mahallesi ve Giresun İl sınırı Eynesil İlçesinin keşişştiği alana asker ve Emniyet teşkilatı koşullanarak görev yapmaya başladılar. Bu görev çalşması sabahın ilk ışıklarıyla daha da hızlanarak burada yapılan çalışmalar için Askerlerin nöbet kulübeleri, Kızılay çadırı görev yapan jandarma ve emniyet mensupları için barınma ve konaklama alan çalışması yapıldı.

Muhtar Halkımızı Duyarlı Olmaya Davet Etti. ;Beşikdüzü Denizli mahallesi muhtarı Yusuf Kelş sosyal medya sayfasında Korona Virüsü Salgını Nedeniyle Trabzon Giresun İl Sınırımızda Denizli Mahallesi Fidanlık Mevkiinde Trabzona Giden Bazı Araçların Kontrol Noktasına Uğramadan Mahallemizden Geçen Eski Samsun Yolundan Kaçak Geçişler Yapıldığı Içın Yol Muhtarlığımız Tarafından  yola moloz ve taş dökülerek Araç Trafiğene Kapatılmıştır dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.