''Trabzonspor’lu İbrahim Yattara Beşikdüzü’nde İşyeri Açılışına Katılacak''

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Düzköy mahallesi sakinlerinden genç işadamı Mehmet Birinci tarafından komşu İlçe Beşikdüzü İlçesine oğlunu adını taşıyan ‘’Efkan Şapka’’ adlı işyeri açılışı için sosyal mesafe kurallarına uygun olarak tüm halkımızı açılışa davet ediyor. Hatırlanacağı gibi Dünyada olduğu gibi Yurdumuzu’da etkisi altına alan Koronovirüs Covit 19 mücadele döneminde maske desteğinde bulunmuştu. Beşikdüzü’ne yeni açılacak işyeri sunumunu Şalpazarı’nın değeri organizatör Tv Program yapımcısı ve sunucu Necati Selvitop tarafından yapılacak.

''Trabzonspor’lu İbrahim Yattara Beşikdüzü’nde İşyeri Açılışına Katılacak''
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
05 Temmuz 2020 Pazar 08:58

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Düzköy mahallesi sakinlerinden genç işadamı Mehmet Birinci tarafından komşu İlçe Beşikdüzü İlçesine oğlunu adını taşıyan ’Efkan Şapka’’ adlı işyeri açılışı için sosyal mesafe kurallarına uygun olarak tüm halkımızı açılışa davet ediyor. Hatırlanacağı gibi Dünyada olduğu gibi Yurdumuzu’da etkisi altına alan Koronovirüs Covit 19 mücadele döneminde maske desteğinde bulunmuştu. Beşikdüzü’ne yeni açılacak işyeri sunumunu Şalpazarı’nın değeri organizatör Tv Program yapımcısı ve sunucu Necati Selvitop tarafından yapılacak.

Trabzonspor’un efsane golcüsü İbrahim Yattara 6 Temmuz 2020 Pazartesi günü Beşikdüzü’nde bir işyeri açılışına katılacak. Aynı zamanda Türk vatandaşı da olan ve İbrahim Üçüncü adını alan Yattara, Beşiktaş spor yazarı Atakan Kurt ile birlikte Şalpazarılı işadamı Mehmet Birinci’ye ait “Efkan Şapka” adlı işyerini hizmete açacak. Açılış töreni Saat 13.00’da yapılacak.

Beşikdüzü’nde ana cadde üzerinde 250 metrekarelik bir işyerinde kurulan şapka atölyesinde 30 kişi istihdam edilecek. İşadamı Mehmet Birinci, oğlu Efkan‘ın adını verdiği işyerinin açılış günü ve saatinin misafirlerin programlarına göre belirlendiğini belirterek, tüm hemşehrilerini açılışa davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.