FİLENİN SULTANLARI GÖZ ALDI

2. Lig Kadınlar Voleybol Ligi 7. Gruptaki temsilcimiz İskofyaspor devreyi namağlup lider bitirmişti. İkinci yarı ilk maçında İskofyaspor deplasmanda Ordu Çamlık:3-0 yenildi.

FİLENİN SULTANLARI GÖZ ALDI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
11 Ocak 2021 Pazartesi 20:54

2. Lig Kadınlar Voleybol Ligi 7. Gruptaki temsilcimiz İskofyaspor devreyi namağlup lider bitirmişti. İkinci yarı ilk maçında İskofyaspor deplasmanda Ordu Çamlık:3-0 yenildi. Filenin sultanları ilk yarı oynadığı 7 maçta sadece rakiplerine iki set vererek devreyi lider tamamlamıştı. İkinci devrenin ilk maçında Ordu’da Ordu Çamlıkspor ile oynanan maça tutuk başlayan İskofyaspor sahadan 3-0 yenik ayrılarak hem liderlikten hem de namağlup ünvanından oldu.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda;  Bugün Ordu Çamlık ile gerçekleştirdiğimiz müsabakamızdan 3-0 malubiyet ile ayrıldık. Lig uzun bir maraton, moral bozmak yok. Bu bizim takıma nazar boncuğu olsun....Takım olarak iyi değildik ama yüreğinize, emeğinize alın terinize sağlık...... ifadelerini kullanarak taraftarlardan özür dilediler

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.