FİLENİN SULTANLARININ BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi'nde çıktığı 5 maçı da kazanarak Trabzon ve Çarşıbaşı’nı gururla temsil eden İskofyaspor destek bekliyor. Takıma önemli maddi ve manevi destekte bulunan Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, ilgili tüm kurum ve kişilere çağrıda bulunarak, “İlçemizin gururu Çarşıbaşı İskofya Spor Kulübü desteğinizi bekliyor.” dedi. . Trabzon’un Vakfıkebir İlçesine bağlılığını sürdüren ve 1944 yılında Bucak olan 01.12. 1954 yılında Çarşıbaşı Belediyesi kurulmuş akabinde de 12.08.1991 tarihinde İlçe statüsüne kavuşarak Trabzon'un 18 İlçesinden birisi olan Çarşıbaşı 15.562 nüfuslu bir İlçe olarak Hizmetlerine devam ediyordu.

FİLENİN SULTANLARININ BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
10 Aralık 2020 Perşembe 20:26

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi'nde çıktığı 5 maçı da kazanarak Trabzon ve Çarşıbaşı’nı gururla temsil eden İskofyaspor destek bekliyor. Takıma önemli maddi ve manevi destekte bulunan Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, ilgili tüm kurum ve kişilere çağrıda bulunarak, “İlçemizin gururu Çarşıbaşı İskofya Spor Kulübü desteğinizi bekliyor.” dedi.

.Trabzon’un Vakfıkebir İlçesine bağlılığını sürdüren ve 1944 yılında Bucak olan 01.12. 1954 yılında Çarşıbaşı Belediyesi kurulmuş akabinde de 12.08.1991 tarihinde İlçe statüsüne kavuşarak Trabzon'un 18 İlçesinden birisi olan Çarşıbaşı 15.562 nüfuslu bir İlçe olarak Hizmetlerine devam ediyordu.

ÇARŞIBAŞI’NDA FİLENİN SULTANLARI İŞ BAŞI YAPTI

Trabzon'un Çarşıbaşı İlçesinde yaklaşık olarak iki yıl önce tamamen amatör duygularla birkaç arkadaşın bir araya gelmesiyle kurulan İskofya Spor kulübü kısa zamanda kendini 2.ligde buldu. Türkiye voleybol federasyonu 7.grupta mücadele eden iskofya spor kulübünün hedefi Play-Off’a kalmak.

ÇARŞIBAŞI İSKOFYA SULTANLARI PLAY-OFF’A KALMAK İSTİYOR

Şu ana kadar oynadığı 5 maçı da kazanan kızlarımız bizleri sevindirmeye devam ediyor. sırayla ilk maçından son maça kadar 5 te 5 yaptı.

KULÜP BAŞKANI ÇAKIR AMACIMIZ BU SPORU HALKIMIZA SEDİRMEK

Kulüp Başkanı Hayri Çakır:Kulübümüz yöremiz çocuklarına ışık tutmak için gönüllülerden oluşan bir avuç arkadaş ile kuruldu. Bu amaçla pandemi öncesi ulaşabildiğimiz 100'ü aşkın minik sporcumuza rol model olabilecek bir takım yarattık.

Amacımız güzel bir ekip oluşturmak. Bu ekiple Çarşıbaşı ilçemizin ahengini sporun dinamizmi ile herkese ulaştırma bilmektir.

Ben ve yol arkadaşlarımın tüm derdi, gayesi geleceğimizin teminatı evlatlarımızdır.

2. Lig yolunda Play-Off hedefimizle büyüklerimizin sözünü ilçemiz tarihine yazdırmak istiyoruz.

İLÇEDE ARTIK FİLENİN SULTANLARI ŞAMPİYON GİBİ DESTEKLENİYOR

Trabzon’un 15.562 nüfuslu Çarşıbaşı İlçesinde faaliyetlerini sürdüren filenin sultanları ‘’İskofya Spor voleybol takımı yurdumuzda devam eden pandemi sürecine göre yine sıkça konuşulan arasında yer alıyor. Ve İlçe idarecileri de sınırlı bütçeyle maçlarına devam eden bu takıma sahip çıkmalarını istiyorlar.

İSKOFYA SPOR VOLEYBOL TAKIMINI TANIYALIM

Antrenör Coşkun Karadeniz:

Takımımızı tanıyalım

Emel Demirkol Çetin ( Kaptan )

Oynadığı Kulüpler: Eczacıbaşı Altyapısı. Yıldız-Genç Kızlarda Türkiye Şampiyonluğu, Milli Takım ve Balkan Kupasında Milli Forma, Eczacıbaşı A Takım- Süper Lig, Fenerbahçe Süper Lig

Başka 1. Lig takımlarında yer aldı ve şampiyonluklar yaşadı.

Doğum Yeri ve Memleketi: Karabük

Öğrenim Durumu: Giresun Üniversitesi Turizm Bölümü ve Açık Öğretim Ana Okulu Öğretmenliği

İş: Profesyonel voleybolcu

İskofya Spor Kulübü ve ilçe için düşünceler: Çarşıbaşı’nın voleyboldaki gururu iskofya Spor, bölgemizin tek profesyonel takımı ünvanlı kaptanlığını yaptığım takımımız. Takımdan ilk teklif geldiğinde Hayri Çakır ‘dan kuruluş hikâyesini dinledim bu beni çok etkiledi. Yaklaşık 100 öğrenci ve genç arkadaşımıza voleybolu sevdiren hiç bir gelir amacı güdülmeden kurulmuş bir kulüp. Böyle bir sosyal proje aracı olduğu için başkanımıza ve yöneticilerine teşekkür ediyorum.Trabzon ve Çarşıbaşı halkının maddi ve manevi desteği bizlere güç verecektir, onları yanımızda görmek şampiyonluğa bizi bir adım daha yaklaştı olacağına inanıyorum, her maçımızda bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza kulübüm ve takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

Bu yıldan beklentileriniz: Böyle bir kulüpte yer almayı şartsız kabul ettim. Hedefimize adım adım ilerleyerek bir üst lige çıkacağımıza inanıyorum. Evimde kupalarının ve madalyaların olduğu özel bir köşem var. İnşallah bu sene Coşkun hocamızın liderliğinde İskofya’nın madalya ve kupasını da ekleyeceğiz.

2- Belinay Burnaz

Oynadığı Kulüpler: İskofyaspor altyapısı ve İskofya 2.lig

Doğum Yeri: Trabzon

Öğrenim Durumu: Lise 1

İşi : Öğrenci

İskofya Spor Kulübü ve ilçe için düşünceleri: Bizden başarı ve saygı dışında hiçbir şey beklemeyen bir kulüp. Bu güzel insanların bir araya gelmesini ve birlikte güzel şeyler başarmalarına vesile olan bir kulüp. Her maçımızda her daim arkamızda olan ve desteklerini esirgemeyen Çarşıbaşı halkı da iyi ki varlar.

Bu yıldan beklentileriniz: Bence zaten emeğimizin karşılığını almak bizi en iyi yerlere taşıyacaktır. Pandemi dönemindeyiz. Kimseye bir şey olmadan sağlıklı bir şekilde devam etmek isteriz.

3-Damla Berra Akyıldız

Oynadığı Kulüpler: Rize Gençlik Spor Kulübü( Bölgesel), Rize Gür-İş Yamantürk Spor Kulübü( Bölgesel)- Çaykur Rizespor Kulübü ( 2.Lig), İskofyaspor Kulübü (Bölgesel), İskofya Spor Kulübü ( 2.lig)

Doğum yeri ve memleketi: Çayeli- Rize

Öğrenim durumu:Trabzon Üniversitesi Spor Bil. Fak. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 4.Sınıf

İşi: Yüzme Antrenörü- Fitness Antrenörü

İskofya Spor Kulübü için ilçe için düşünceleriniz: Voleybolu çok seven takıma sahip çıkan bir ilçe. Bu sezon için çok başarı dolu düşüncem var. Takımımız çok iyi ve azimli güzel ve başarılı bir sezonu tamamlayıp hedefimize ulaşıp ilçemiz olan Çarşıbaşı halkını gururlandıracağız.

Bu yıldan beklentileriniz: Ligi 1.sırada tamamlayıp Play-Off‘lara gitmeye hak kazanmak. Orada güzel ve başarılı mücadeleler gerçekleştirmek. Kendimi de oyun anlamda geliştirmek.

4- Buse Mataracı

Oynadığı Kulüpler: Hamsigücü Spor Kulübü ( Bölgesel), İskofyaspor Kulübü ( 2.Lig)

Doğum Yeri Veya Memleketi: Trabzon

Öğrenim Durumu: Trabzon Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği- Lisans Üstü

İşi: Öğrenci

İskofya Spor Kulübü ve ilçe için düşünceleriniz: Çok çalışan ve disiplinli bir kulüp. Kulüpte sıcak bir aile ortamı var.

Bu yıldan beklentileriniz: Ligi başarılı bir şekilde tamamlayıp hedeflediğimiz seviyeye ulaşmak.

5-Cansu Tatar

Oynadığı Kulüpler: Karayolları Spor Kulübü, DHMİ Spor Kulübü, Hacettepe Üniversitesi AFİDER Spor Kulübü ( 2.Lig)

Doğum Yeri Veya Memleketi : Ankara

Öğrenim Durumu: KTÜ Tıp Fakültesi 2.Sınıf

İşi Öğrenci

İskofya Spor Kulübü ve ilçe için düşünceleriniz: İskofya Spor kulübü'nün bir parçası olduğu için mutluyum. Bizler bir spor kulübünden fazlası bir aile olduk. Çarşıbaşı ilçesinde de bize ilgisi bizi oldukça motive ediyor. Desteklerini her daim hissediyoruz.

Bu yıldan beklentileriniz: Grubumuzu ilk iki sırada tamamlayıp Play-Off’a gitmekte orada da bizlere yakışan maçlar oynayıp İskofya Spor kulübünün adını her tarafa duyurmak istiyoruz.

Ceren Sıla Çalış

Oynadığı Kulüpler: Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Küçük-Yıldız Genç Kızlar, Trabzon İdmanocağı Yıldız Genç Kızlar, Trabzon 61 Spor Kulübü Yıldız Genç Kızlar, İskofya Spor Kulübü ( 2.Lig)

Doğum Yeri Ve Memleketi: Ankara 2004

Öğrenim durumu: Lise

İşi: Öğrenci

İskofya Spor kulübü ve ilçe için düşünceleriniz: Çarşıbaşı Halkının desteğinin karşılığını en iyi şekilde vermeye çalışıyoruz. Bu destekle birbirimize daha iyi kenetleniyoruz. Çok azimli bir şekilde bu yolda ilerliyoruz. En iyi yere ulaşıp ülkemizi temsil etmeye çalışacağız.

Bu yıldan beklentileriniz: Öğrencilik ve spor hayatımı sağlıklı ve sakatlık olmadan geçirmek ve kulübümüz adına en iyi yere gelmek.

Çağla Gügünağaoğlu

Oynadığı kulüpler:Ordu Merkez Ortaokulu Kulübü 2002, Ordu Telekom Voleybol Kulübü ( 2.Lig), Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takım Kampı Samsun ve Ankara- 2006, TVF Milli Takım Kampı 2007- Sinop, Koç Spor Kulübü İstanbul Voleybol 2008-2012 (1.Lig ve 2.Lig), Ordu Türk Telekom Spor Kulübü 2013-2015 ( 1.Lig ve 2.Lig), Samsun Anakent Spor Kulübü 2015-2016 2.Lig Şampiyonluğu, Rize Kaçkar Sağlık Koleji 2016-2017 ( 2.Lig), Manisa Alaşehir Belediyesi Spor Kulübü 2017-2018 (1.Lig), Bozüyük Belediyesi Spor Kulübü 2018-2019 2.Lig Şampiyonluğu, Osmancık Belediyesi Spor Kulübü 2019-2020 (2.Lig), Ordu Çamlık Spor Kulübü 2019-2020, 2.Lig, İskofya Spor Kulübü 2020- 2.Lig

Doğum yeri ve memleketi: Ordu

Öğrenim durumu: Ordu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

Yüksek Lisans İstanbul Gelişim Üniversitesi Spor Yöneticiliği Yüksek Lisans Mezunu

İşi: Beden eğitimi öğretmeni

İskofyaSpor kulübü ve ilçe düşünceleriniz:İskofya ailesinde olmaktan mutluyum. Bizlere bu sıcaklığı yaşatan yönetim ve teknik ekibe sonsuz teşekkür ediyorum. Çarşıbaşı halkının spora ve sporcuya olan ilgisi harika. Desteklerini hissetmek çok güzel.

Bu yıldan beklentileriniz: Hedefimiz Play-Off. Bu doğrultuda hepimizin eli sezon başından beri taşın altında. Takım ruhunu yakaladık ve daha iyi olmak için çalışıyoruz. Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değildir. Bu yüzden biz Play-Off’u hedefledik, sonra şampiyonluğu.

Eda Ünal

Oynadığı kulüpler: Vezirköprü Gençlik Spor Kulübü (Altyapı), Zağnospor Kulübü ( Bölgesel), Arhavi Belediyespor ( 2.Lig), Pazar Kaçkarspor ( 2.Lig), İskofyaspor Kulübü ( Bölgesel), İskofyaspor Kulübü ( 2.Lig)

Doğum yeri ve memleketi: Samsun -Vezir Köprü

Öğrenim durumu: KTÜ BESYO - Mezun

İşi: Sporcu- Öğretmen

İskofyaSpor Kulübü ve ilçe için düşünceleriniz: Çarşıbaşı halkının desteğini her zaman yanımızda hissetmek çok güzel duygu. Kulüpteki yöneticisinden antrenörlerine kadarvermiş oldukları emekler var. Saygı, sevgi, aile ortamı hissi yaşamaktan ve bu aileye dahil olmaktan mutluyum.

Bu yıldan beklentileriniz: Sezon başından beri aralıksız çalışıyor ve sahada ter döküyoruz. Güçlü ve hırslı bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Hedefimiz tabi ki bir üst lige çıkabilmek. Bunun için sürekli çalışıyor ve üstüne koyarak yolumuza devam ediyoruz.

Havva Aşık

Oynadığı Kulüpler:Kumruspor Altyapı (2009), Gülizar HY Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 2010-2014 ( 3.Lig), Samsun 19 Mayıs Gençlik Spor Kulübü 2015 ( 1.Lig), Gümüşhane Gençlerbirliği 2016 ( 1.Lig), Ayvalıkgücü Belediyespor Balıkesir 2017 ( 2.Lig), Trabzon İdmanocağı 2017 ( 1.Lig), Edremit Belediyesi Altınoluk Spor Kulübü ( 2.Lig), İskofyaspor Kulübü ( 2020)

Doğum Yeri ve Memleketi : Ordu -Kumru

Öğrenim Durumu : Giresun Üniversitesi- Beden Eğitimi Öğretmenliği

İşi: Beden Eğitimi Öğretmeni

İskofyaSpor kulübü için ilçe düşünceleriniz:Covid 19 sebebiyle henüz iki maç oynayabilecek. Hem bireysel hemde takım olarak ortaya koyduğumuz mücadele, hırs ve istek Çarşıbaşı halkının oldukça dikkatini çekiyor.

Bu yıldan beklentileriniz:Trabzon'un tecrübeli hocalarımızla beraber hemen hemen her gün antrenman yapıyoruz. Play-Off hedefi doğrultusunda sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Sonuçların hem Çarşıbaşı halkını hem de bizi mutlu edeceğine inanıyorum.

İzel Karadeniz

Oynadığı Kulüpler: İdmanocağı Yıldız ve Gençler, İskofyaspor ( 2.Lig)

Doğum Yeri ve Memleketi: Çarşıbaşı-Trabzon

Öğrenim Durumu: Boğaziçi Üniversitesi- İktisat

İşi: Öğrenci

İskofya Spor Kulübü için ilçe düşünceler:Bir Çarşıbaşılı olarak yaşadığım ilçede bir 2.lig takımının olması gurur verici. Bu kulübün bir parçası olmaktan çok mutluyum. Umarım İskofyaspor’un başarıları uzun yıllar devam eder.

Bu yıldan beklentileriniz: Takım olarak Play-Off’a kalma hedefimiz var. Umarım bu hedef doğrultusunda sağlıklı bir sene olur.

Kader Bekçi

Oynadığı Kulüpler:İdmanocağı Yıldızlar, Gençler ve 1.Lig, ÇaykurRizespor 2.Lig, İskofyaspor 2.Lig

Doğum Yeri veya Memleketi : Vakfıkebir- Trabzon

Öğrenim Durumu: Üniversite Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi BESYO

İşi: Öğrenci- Sporcu

İskofya Spor Kulübü için ilçe düşünceleriniz: Kulübümüz birlik beraberlik olsun. Her şeyi ile iyi bir kulüp. İlçeden gelen desteklerle beraber daha da canlanıyoruz. İlçemizi çok iyi temsil ediyor bunun için mücadele ediyoruz.

Bu yıldan beklentileriniz: Sağlıklı ve sakatlık yaşamadan İskofyaSpor’ladaha iyi yerlere gelmek

Havva Nur Şimşek

Oynadığı kulüpler: Bordo Mavim Spor Kulübü, İdman Ocağı Spor Kulübü, BBSK 2.Lig, İskofya 2.Lig,

Doğum Yeri ve Memleketi: Trabzon

Öğrenim Durumu: Lise

İşi: Öğrenci

İskofya Spor Kulübü ve ilçe için düşünceleriniz: İskofyaspor kulübünde oynadığım için mutluyum. Çarşıbaşı halkının bize verdiği destekle daha güzel yerlere geleceğimize inanıyorum.

Bu yıldan beklentileriniz: Umarım sağlıklı, sakatsız bir yıl olur.

Şerife Kavak

Oynadığı Kulüpler: Bahçeli Evler Voleybol Altyapı ve 2.Lig, Arnavutköy Belediyespor 2.Lig, Elazığ DSİ Spor 1.Lig, Mardin Büyükşehir Belediyesi 2.Lig, Mezopotamya Spor Kulübü 2.Lig, Cizre Belediye Spor 2.Lig, İskofya Spor 2.Lig.

Doğum Yeri veya Memleketi: İstanbul

Öğrenim Durumu: Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği

İşi: Beden Eğitimi Öğretmeni

İskofyaSpor Kulübü ve ilçe için düşünceleriniz: Bu sezon İskofyaspor ailesine katıldığım için çok mutluyum. Bir kulüpten çok aile ortamı sundukları için teşekkür ediyorum. Çarşıbaşı halkının bize olan ilgi ve destekleri içinde ayrıca teşekkür ederim.

Bu yıldan beklentileriniz:Öncelikle Play-Off’a kalmak istiyoruz. Takım olarak yeni ama güçlü bir oluşum içindeyiz. Ve bu oluşum meyvelerini Play- Off olarak taçlandırmak istiyoruz. Bunun için çok çalışıp hedefimize odaklanmamız gerekiyor. Bunu tüm takım arkadaşlarımla özverili bir şekilde yaptığımızı düşünüyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.