TRAFİK CANAVAR’I YUSUF YAVUZ’U 20 YAŞINDA SEVDİKLERİNDEN AYIRDI

TRAFİK CANAVAR’I YUSUF YAVUZ’U 20 YAŞINDA SEVDİKLERİNDEN AYIRDI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
05 Haziran 2020 Cuma 01:08

Trabzon Çarşıbaşı Yavuz Grup yolunda adeta can pazarı yaşandı. Edinilen bilgilere göre dün gece 22.00 Sularında Çarşıbaşı Yavuz Grup yolunda meydana gelen kazada 1 kişi öldü. 1’i ağır 3 kişi yaralandı kaza yerine gelen 112 sağlık aracı yaralıları Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi ve Fatih Devlet Hastanesine Kaldırdı. 

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve jandarma ekipleri, vatandaşların da yardımıyla Ömer Gelleci ve beraberindeki Yusuf Yavuz (20) ile Murat (18) ve Mehmet Kotbaş'ı (17) bulundukları yerden çıkarttı.

Ailenin Ortanca Çocuğuydu

Trabzon Çarşıbaşı Yavuz Grup yolu Kovanlı mahalle girişi mevkiinde minibüsün dereye yuvarlanması sonucu meydana gelen kaza da 1 kişi öldü. 3 kişi yaralandı yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtilirken kazada hayatının kaybedenin Yusuf Yavuz olduğu belirtildi.

Dün gece 22.00 sularından İkamet ettikleri Yavuzköyü’ndeki evlerine gitmek için bindikleri 52 ER 383 aracın kaza yapması sonucunda Yavuzköy sakini ailenin 3 evladının ortancası olan 8 Haziran 2000 doğumlu Yusuf Yavuz kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğerleri  112 aracıyla kaldırıldığı Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi ve  Trabzon Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Fatih Devlet Hastanesindeki durumu ağır olan yaralı saha sonra Kaşüztü wğitim ve araştırma hastanesine sevk edildi.

 Kazada hayatını kaybeden Yusuf Yavuz koronovirüs önlemlerine riayet edilerek  Yavuzköy merkez Camide kılınacak cenaze namazın ardından aile kabristanlığında ebediyete uğurlanacağı belirtildi.

Çarşıbaşı Yavuz Grup yolunda meydana gelen kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABER;Mehmet Sevgi

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.