Çaykara Seyir Terası İhaleye Çıkıyor

Çaykara Seyir Terası İhaleye Çıkıyor
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
14 Ekim 2020 Çarşamba 21:03

Çaykara Belediyesi tarafından hazırlanan, Tarım ve Orman Bakanlığından kiralaması yapılan Çaykara “B” Tipi Mesire Yeri İhale Ediliyor.

PLANLANAN YAPI VE TESİSLERİN AÇIKLAMA BÖLÜMÜ

* Kır Lokantası
Alanda 1 Adet 250,00 m2 taban alanına sahip Kır Lokantası planlanmıştır. Taban hariç Betonarme kullanılmayacak olup zemin hariç tek katlı Hmax:8,00 m olarak planlanacaktır.
* Kamelya
Ziyaretçilerin piknik ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 12,00 m2 taban alanına sahip taban hariç betonarmenin kullanılmayacağı ahşap masa ve oturma birimlerinde oluşan 8 Adet kamelya yapılması planlanmıştır.
* Mangal Kulesi


Ziyaretçilerin piknik ihtiyaçlarını karşılama noktasında ihtiyaç duyulacak olan, içerisinde 8 adet mangal ünitesi bulunan 35,00 m2 alanlı mangal kulesi yapılması planlanmıştır.
* Kent Balkonu
Ziyaretçilerin manzaraya hakim bir noktada doğayı seyretmek üzere zaman geçirebileceği 120,00 m2 alanlı Çelik konstrüksiyon üzerine ahşap kaplama yada cam teras olarak öngörülen 1 Adet Kent balkonu yapılması planlanmıştır.
* Çocuk Oyun Alanı
Alanda yaklaşık 120,00 m2 alanlı içeriğinde salıncak kaydırak Çim-Kum Tepesi Döner Platform, Zıp zıp, Ahşap Tahterevalli gibi birimlerin bulunduğu Oyun çocuk oyun alanı yapılması planlanmıştır.
* Mescit – Wc
Alanda 100,00 m2 taban alanına sahip mescit ve wc yapılması planlanmıştır. Taban hariç Betonarme kullanılmayacağı, sızdırmazlık tedbirlerinin uygulanacağı Hmax:3,50m olacağı 1 Adet Mescit ve WC yapılması planlanmaktadır.
* Seyir Terası


Alanda 3 adet 15,00 m2 alanlı taşıyıcı sistemi çelik konstrüksiyon olan ahşap seyir terası yapılması planlanmaktadır.

ÇAYKARA İLÇESİ “B” TİPİ MESİRE YERİ, TİCARİ TESİSLERİN YAPIMI VE 20 YIL SÜREYLE İŞLETİLMESİ İŞİ

“İhalesi 15/10/2020 Tarihinde saat 14:30 da 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun hükümleri doğrultusunda yapılacaktır. İhale ile ilgili detaylı bilgi ve doküman Çaykara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden temin edilebilir.

Haber Kaynağı;Çaykara Gazetesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.