ÇAYKARA VADİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Çaykara İlçesinde Velioğlu Petrol’ün karşısında yer alan 715 ada 19 parsel adresindeki 3313 metrekarelik alanda “Vadi Çaykara Park Alanı ve Cafeterya” yapımı ve sözleşme süresince işletmesi amacı ile Çaykara Belediyesi Fen İşleri tarafından ihale edilmişti

ÇAYKARA VADİ  SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
17 Kasım 2020 Salı 19:52

Çaykara İlçesinde Velioğlu Petrol’ün karşısında yer alan 715 ada 19 parsel adresindeki 3313 metrekarelik alanda “Vadi Çaykara Park Alanı ve Cafeterya yapımı ve sözleşme süresince işletmesi amacı ile Çaykara Belediyesi Fen İşleri tarafından ihale edilmişti İhale 8 Ekim 2020 tarihinde saat 14.30’da 2886  Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi hükümleri doğrultusunda Çaykara Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.

Vadi Çaykara ile ilgili sözleşme ise 11 Kasım 2020 tarihinde Çaykara Belediyesinde Belediye Başkanı Hanefi tok ile İhaleyi alan Firma yetkilisi tarafından imzalandı.

Proje Kapsamında Çaykara Belediyesi olarak  İhaleyi alacak Firma tarafından;

1-Kafeterya

2-Çocuk Oyun Alanı

3-Yürüyüş Yolu

4-Yeşil Alan

Yapılması amaçlanmaktadır

Haber Kaynağı;Çaykara Gazetesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.