Dernekpazarı Kaymakamı göreve başladı

Dernekpazarı Kaymakamı göreve başladı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
18 Eylül 2021 Cumartesi 22:05

20 Mayıs 1990’da ilçe olup, 1 Mayıs 1991 yılında teşkilatlanmaya başlayan Dernekpazarı ile yaşıt, yeni kaymakam Anıl Adıgüzel 29 Mayıs 1991 yılında Merzifon’da doğdu.

Liseyi İstanbul/Bağcılar Barbaros Anadolu Lisesi’nde bitirdi. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde okudu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Dış Ticaret Bölümü’ nü tamamladı. 2013 yılı yaz döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ nde stajını tamamladı ve özel sektörde çeşitli firmalarda çalıştı. 2016 yılında Vergi Denetim Kurulu’ nda Vergi Müfettiş Yardımcılığı mesleğine başladı. 2017 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Tekirdağ Kaymakam Adayı olarak mesleğe ilk adımını attı. Afyonkarahisar/ Sinanpaşa’ da vekil kaymakam olarak görev yaptı.

İngiltere University of Sheffield’da yabancı dil eğitimi aldı. Evli ve bir çocuk babası olan Kaymakamımız Anıl Adıgüzel, iyi derecede İngilizce bilmektedir. İçişleri Bakanlığının 2021 / 412 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan atama listesine göre Kaymakam Murat Yıldız ın Diyarbakır Vali yardımcılığına atanması kararnamesi ile Konya Doğanhısar kaymakamı iken Dernekpazarı kaymakamlığına atanan Anıl Adıgüzel, Ağustos göreve başladı.

Kendisini ziyaret eden Fahri Düzenli’ye konuşan Kaymakam Adıgüzel, makam ziyaretleri ve tanışma aşamasından sonra halkı ve çevreyi tanımaya, peşinden de ilçe ile ilgili çalışmalara başlayacağını belirtti. Karadeniz bölgesi çocuğu olduğunu ama hayatının ve görev yerlerinin Karadeniz dışında olduğunu ifade eden Adıgüzel, doğası ile, karşılaştığım insanlarla şirin ve sevimli, sorunsuz bir ilçeye atanmış olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. En kısa zamanda başlayan projelerin devamı ve yeni projeler üzerinde çalışacağını belirtti.
Dernekpazarı Kaymakamı göreve başladı 1

Haber Kaynağı;Çaykara Gazetesi
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.