PDKS Nedir?

PDKS Nedir?
Trabzon Haber Tanıtım
Trabzon Haber Tanıtım
19 Nisan 2021 Pazartesi 13:57

PDKS, gerçek çalışma saatlerini, izinleri, molaları, giriş ve çıkış saatlerini takip ederek çalışan katılımını yönetir. Devam sisteminin rolü, molalar ve izinler dahil olmak üzere çalışanların katılımını takip ederek verimsizlikten kaçınmaktır. Pek çok devam yönetim sistemi türü vardır, ancak hepsi eşit sonuçlar sağlamaz. İK sürecinin sorunsuz işlemesi için etkili bir katılım yönetim sistemine sahip olmanız gerekir.

PDKS, İK departmanında önemli bir süreçtir. Çalışanların katılımının takip edilmesi, şirketin güvenilirliği ve karlılığı için çok önemlidir. Çalışanların çalışma saatlerini takip etmek için şirketler, geleneksel delikli kart sistemlerinden, zaman çizelgelerinden biyometrik sisteme kadar çeşitli yöntemler kullanır. Bu sürecin temel amacı, çalışanların giriş ve çıkış saatlerini günlük olarak kaydederek çalışanların çalışma saatlerini takip etmektir.

ZKTeco güvencesiyle üretilen bazı PDKS cihazları aşağıdaki gibidir:

SFACE900 ZAMAN VE KATILIM KONTROL SİSTEMİ (PDKS)

ZKTeco'nun yeni çıkan SFace900 Yarı Dış Ortam Çoklu Biyometrik Zaman Kontrol (PDKS) ve Erişim Kontrol Terminali, 3.000 yüz şablonunu, 4.000 parmak izi şablonunu ve 10.000 kartı destekler.

UFACE302 BİYOMETRİK PDKS CİHAZI

ZKTeco, 3.000 yüz şablonunu, 4.000 parmak izi şablonunu ve 10.000 kartı destekleyen uFace302 Çok Biyometrik Zaman Kontrol(PDKS) ve Erişim Kontrol Terminalini piyasaya sürdü. ZKTeco'nun en yeni donanım platformu ve algoritması ile donatılmıştır ve müşterilere yepyeni bir UI ve kullanıcı dostu bir işletim arayüzü sunar ve onlara sorunsuz kullanım deneyimi sunar.

ICLOCK 700 ZAMAN KONTROL (PDKS) VE ERİŞİM KONTROL SİSTEMİ

iClock700, 3.5 inç TFT ekran, Zaman Kontrol(PDKS) ve Erişim Kontrol Terminalidir. Yeni kullanıcı dostu ürün yazılımı ile iClock700, çarpıcı GUI, daha fazla kararlılık, daha hızlı eşleştirme hızı ve daha iyi genişletilebilirlik gibi özelliklerle donatılmıştır.

KF160/TRFACE200 YÜZ TANIMA TEKNOLOJİLİ ZAMAN KONTROL (PDKS) CİHAZI

KF160/TRFace200, yüz ve kartlı tanımayı mümkün kılan bir zaman kontrol(PDKS) ve erişim kontrol cihazıdır. Kullanıcı doğrulama, yüz tanıma (standart) veya kimlik kartları (isteğe bağlı) kullanılarak gerçekleştirilir. Doğrulama işlemi 1 saniyeden az sürer.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.