TARAFSIZ VE KAZANDIRAN BORSA THODEX

TARAFSIZ VE KAZANDIRAN BORSA THODEX
Trabzon Haber Tanıtım
Trabzon Haber Tanıtım
16 Ekim 2020 Cuma 13:49

Kripto para veya sanal para terminolojik olarak hayatımıza en son girmiş olan teknolojik bir değerdir. Katılımı oldukça yeni olan birkaç yıllık bir sistem olan kripto para geleceğe göz kırpmaktadır. Yani zamanın ruhunun işleyişi gibi yeninin eskiyi devirmesi kullanımdan kaldırması sistemin doğal seleksiyonudur. Şu an kullandığımız madeni veya kağıt paraları tanımlandıracak olursak en basit hatta anlık tabirle paralara temas ettiğimiz gibi bir gerçeklik söz konusudur. Fakat kripto para yani sanal para kullanımında tek yapmanız gereken internet ağı ile kripto para hesabınıza giriş yapıp kripto para borsasını takip etmenizdir. Kısaca kripto para işlemlerinin hiçbir teferruatı ve hiçbir sorunlu durumu bulunmamaktadır. Sözünü ettiğimiz gibi tek yapmanız gereken hesabınıza giriş yapmanızdır. Bahsettiğimiz portföy göz önüne alındığında sizlere doğru, güvenilir ve anlık veri akışlarını sağlayan bir borsa sistemi bulmanız gerekmektedir. Bu da Thodex kripto para borsası ile mümkün olmaktadır. Thodex siz değerli üyelerini müşteriden öte bir kullanıcı bir yol arkadaşı olarak nitelendirdiği için kampanyaları ve promosyonları sıklıkla uygulamaktadır.

Thodex'te sizi kazançlı ortaklıklar bekliyor!

Thodex kripto para markası ; Kripto para (sanal para) sektöründeki 4. yılına girmesi ve  Amerika Birleşik Devletleri’nden almış olduğu FinCen MSB lisans yetkisi sayesinde kullanıcılarına tam bir ayrıcalık sunmaktadır. Küresel çapta bir platform sunduğunu ayrıcalıklı bir kampanya ile açıklamak istemektedir. Bu nedenle Thodex USA şirketi tarafından düzenlenecek bir çekiliş kampanyasını hayata geçirmektedir. Bu kampanya kapsamında Thodex Kripto Para borsamıza üye olan ve alım satım işlemlerini borsamız üzerinden yapan kullanıcıları birbirinden sürpriz, birbirinden değerli hediyeler beklemektedir. Bu hediyeleri yapacak olduğu ve çığır açmayı planladığı müthiş çekiliş ile çekilişin olacağı günde sizlerle anlık olarak paylaşacaktır. Bu çekiliş ile aşağıdaki hediyelerden bazıları sizlerin olması içten bile değildir.

  • 1 adet Porcshe Panamera 4
  • 100 adet Apple Watch
  • 50 adet Sony PlayStation 4
  • 30 adet iPhone 11
  • 30 adet Samsung S10
  • 50 adet Macbook Air
  • 500 adet Thodex Hediye Kiti (Bluetooth hoparlör, mobil şarj aleti, defter-kalem seti, termos) hediyeleri verilecektir.

Ülkemizde lider konumda olan Thodex USA şirketi tarafından çekilişte hediyeyi kazanan üye dünyanın hangi bölgesinde hangi ülkesinde olursan teslim edecektir. Bu kampanyanın Türkiye ve ABD başta olmak üzere tüm dünyada dijital ve basılı yayın mecraları kullanılarak tanıtımı gerçekleştirilecektir. Türkiye’de billboard’lar, ulusal ve sektörel TV kanalları, gazete ve dergiler (online ve basılı), sosyal medya mecraları ve arama motorlarında sponsorlu reklamlar, sosyal medya mecralarındaki influncer ve celebrity tanıtımları ve daha birçok mecra kullanılarak tanıtım gerçekleştirilecektir. Bu kampanyaya katılım şartları belirli teferruatlardan ibaret olup o teferruatlar aşağıda yazmaktadır.

Thodex’in Ayrıcalıklı Kampanyasına Katılım Koşulları

•             3. Seviye üyeliğini tamamlayan her kullanıcıya 1 çekiliş hakkı, 10.000,00 TL veya 10.000,00 TL’ye eş değer olan kripto varlık ya da dolar hacmine ulaşan her kullanıcıya 1 çekiliş hakkı,

•            Affiliate sistemine kayıtlı olup da, bu sistem aracılığı ile www.thodex.com isimli platformuna 3. Seviye üyeliğini tamamlamış 5 yeni üye kazandıran her kullanıcıya 1 çekiliş hakkı, verilecektir.

•             Söz konusu ikramiyelere dair vergi ve gümrük giderleri bulunduğu ülkenin mevzuatına uygun olarak talihli tarafından karşılanacaktır.

•             Thodex çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

•             Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

•             Katılımda verilen bilgilerin güncelliği, doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Yanlış beyan edilen bilgiler nedeniyle Thodex sorumlu tutulamaz.

•             Bu çekilişe katılan herkes yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

KAYNAK : https://www.thodex.com/tr/cekilis

KAYNAK : https://www.thodex.com/tr/market/BTC-TRY

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.