Altın Set İçeriği

Altın Set İçeriği

Altın Set İçeriği
Trabzon Haber Tanıtım
Trabzon Haber Tanıtım
31 Mayıs 2021 Pazartesi 15:00

Altın Set İçeriği

Kadınların her zaman her yaşta tercih ettiği altın set modelleri popülerliğini koruyor. Kadınlar için düğün ve nişan gibi özel günlerde kullanılan altın setlerdir. Ayrıca sevgililer günü ya da doğum günü hediyesi olarak da mükemmel bir tercih olan bu setler, kadınları şımartmak ve mutlu etmek için en güzel yollardan biridir. Her yaştaki kadına ve her zevke uygun altın setler tasarımlara sahiptir. Altın setlerin tasarımları geleneksel ve modern çizgileri bir arada bulundurur.

Altın Set Modelleri

Altın set modelleri kadınların zevkine ve her bütçeye hitap eder. Altın set modellerinde her renkte yüzük, kolye ve küpeler bulunur. Bu modeller arasında altın baget set, altın mini set, altın damla set, altın gül set, taşsız altın set, altın damla taşlı set ve altın markiz taşlı gibi tasarımlar vardır.

Altın Set Alternatifleri

Altın baget fantezi ve altın fantezi düğün seti; Set kolye, küpe ve yüzüklerden oluşur. İçeriğinde 8 ayar beyaz altın kullanılmıştır. Sizlerde birbirinden güzel ve görkemli Altın set modelleri tasarım olan mücevherlere sahip olabilirsiniz. Altın set modelleri tüm çeşitleri ve tasarımları hakkında https://www.lizaypirlanta.com/altin-fantezi-set firmasından bilgi alabilirsiniz.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.