Kırk Birinci Gün Sinema Filminin Fragmanı Ağlattı

Oyuncuları ve çekildiği mekanlar ile tamamen Kocaeli’ne ait olacak yerli bir sinema projesi “Kırk Birinci Gün”ün çekimlerine başlandı

Kırk Birinci Gün Sinema Filminin Fragmanı Ağlattı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
09 Temmuz 2021 Cuma 08:36

Trabzon Beşikdüzü'lü yönetmen tarafından günümüz şartlarına uyarlanan Oyuncuları ve çekildiği mekanlar ile tamamen Kocaeli’ne ait olacak yerli bir sinema projesi “Kırk Birinci Gün”ün çekimlerine başlandı mutlaka izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Proje ile ilgili bilgi veren Soyut Yapım Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Şeker "Kocaeli son yıllarda pek çok dizinin çekildiği bir sanat merkezi haline geldi. Ekip arkadaşlarımız ile yaşadığımız şehir Kocaeli'nin adını taşıyan, çekimleri platoda değil de, farklı mekanlarda gerçekleşen, konusu Kocaeli'nde geçen ve oyuncuları da Kocaeli'nden olan bir proje yapmak istedik. Filmimizin hikayesini, yani senaryosunu Oğuzhan Çimen hazırladı. Kendisi aynı zamanda başrol oyuncumuz oldu.

Ben hem yapımcı hem de oyuncu hem de yönetmen olarak bu projede yer alacağım. Bu film aynı zamanda Kocaeli'mizin de tanıtımına katkı sunacak." dedi.

KOCAELİ'NDE ALİ'NİN HİKAYESİ VE UYUŞTURUCUYA KARŞI AÇTIĞI ŞAVAŞI İZLEYECEĞİZ

Filmin senaryosundan da bahseden Şeker, "Biz projemizde, aslen Diyabakırlı olan orta halli bir ailenin çocuğu Ali Poyraz'ın hikayesini işleyeceğiz. Yıllar önce Kocaeli'ne gelen ve babasını iş kazası sonucu kaybettikten sonra annesi ve kardeşi ile bir başına kalan Ali'nin, rüyasında gördüğü olayların gerçeğe dönüşmesi ve kardeşini uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle kaybettikten sonra, annesinin de kardeşinin acısı ile hayatını kaybetmesi ile devam eden olaylar zincirini göreceğiz. Bu olayların ardından, yaşananlardan kendini sorumlu tutan ve hem uyuşturucu batağını kurutmak hem de bu batağa düşmüş olanları kurtarmak için verdiği mücadeleyi hep birlikte izleyeceğiz." şeklinde konuştu.

KADINA ŞİDDET ve CİNSEL İSTİSMAR KONULARINA DA YER VERİLECEK!

Son zamanlarda kadın cinayetleri arttı, çocuk istismarları , cinsel istismarlar arttı bunlara da dikkat çekmek için filmin içinde bu konulara da yer vereceğiz. dedi.. FRAGMAN ÇOK BEĞENİLDİ AĞLAYANLAR OLDU Yaklaşık 1 ay önce çekimlerine başlanan sinema filmi ile ilgili bilgiler veren ve fragmanı çekerek Youtube kanalında tanıtımına başladıklarından bahseden Şeker, "6 dakikalık bir fragman hazırlandı. Bunu film ile aynı adı taşıyan "41.GÜN" isimli Youtube kanalında https://www.youtube.com/watch?v=Q2ewZnmZ3qI yayınladık. Kısa sürede binlerce gösterim ve beğeni aldık. instagram hesaplarımızdan yüzlerce geri dönüş oldu ağlayanlar mesaj attı, Ali Poyraz'ın ellerinin çözülmesiyle başlayan o duygusallığı insanlara geçirmeyi başarmışız. Fragman yazarımız ve yönetmenimiz Ahmet Sami Kuriş'e de desteğinden dolayı teşekkür etmeyi borç bilirim. Bizim bu filmden beklentimiz büyük. Başarılı olacağımıza ve yeni projelere imza atacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Abdulkadir Şeker ve yapım ekibi proje başlangıcı ve fragman yayınını pasta keserek kutladı. İşte Yapım Ekibini Oluşturan isimler. Oğuzhan Çimen Deniz Akgül Derya Şeker Bilgütay Kahraman Melek Kahraman Özgür Akbal Murat Kılıç Ertan Keleş Mert Keleş Turhan Erdem Yunus Emre Ayaştı Ferdi Gümüş Murat Karahan

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.