Tirebolu’da Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Start Aldı

Tirebolu’da Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Start Aldı

Tirebolu’da Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Start Aldı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
05 Haziran 2021 Cumartesi 21:16

Giresun Tirebolu Halk Eğitimi Merkezi’nde, 1-7 Haziran ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.
2020_2021 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu 'Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri Haftası' kapsamında yurdun 81 il ve tüm ilçelerinde sergiler açılmaya başlandı. 

Bu kapsamda Giresun Merkez ve tüm ilçelerinde de sergiler açıldı.;Tirebolu Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen; Tirebolu İlçe Kaymakamı Cevat Gün ve Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, Nüdür Yardımcısı Hüseyin Başer,  İlçe Askerlik Şubesi Komutanı ve İlçe  Emniyet Müdürü, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Gülşen-Ömer Gaffaroğlu, Öğretmenler ve usta öğreticiler katıldı.


.
El Sanatları Öğretmeni Pamuk Şirin, Giyim, Üretim, teknoloji Öğretmeni Fadime Oğuz, Makina Nakışı Sevda Şahin, Bilişim Teknoloji Öğretmeni Özcan Kır, Makina Nakışı Usta Öğreticisi Gaye Durmuşoğlu, Keten Dokuma Filiz Doboğlu, El Sanatları Sülbiye Cebeci, Ev Meta.. Resmiye Demiral, El Sanatları Usta Öğreticisi Fatma Aydın yıl boyu yaptıkları çalışmaları sergilediler.


Açılışta Kaymakam Gün kısa bir konuşma yaptı. Sergide yer alan, ''Karadeniz Kadını'' temalı yarım bırakılan bir çalışma olan yağlıboya tabloya, ilçe kaymakamı Cevat Gün tarafından fırça darbeleri vurularak, 'kara lastik' boyama katkısı sağlandı. Gün, Sergideki tüm ürünleri tek tek inceleyerek, kursiyerlerden ve eğiticilerden sergideki ürünlere yaptıkları çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.


Kaymakam Gün ve beraberindeki heyet, kursiyer ve eğiticiler ile toplu fotoğraf çekimleri yaptı. Çay ve pasta İkramlarında bulunulan İlçe Kaymakamı Cevat Gün ve beraberindeki heyet daha sonra sergiden ayrıldı. Sergiye, halkın ziyareti devam ediyor.
Haber: Hatice SATGUN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.