Türk Girişimciden Yurtdışına Açılan Serüven: Truck Trailer Pro

Türk Girişimciden Yurtdışına Açılan Serüven: Truck Trailer Pro
Trabzon Haber Tanıtım
Trabzon Haber Tanıtım
28 Mart 2021 Pazar 11:05

Türkiye’den yurtdışına açılan son dönemlerde pek çok girişim örneği bulunuyor. Bunlardan pek çok örnek yaygın bir şekilde bulunurken aralarında ön plana çıkanlardan biri de Truck Trailer Pro adıyla bilinen bir girişim oluyor. Bu girişimin ana amacı, kamyon ve benzer treyler ekipmanlarının endüstriyel alanlarda geniş bir yayılım göstererek, 15 yıllık tecrübelerini tüm dünyaya pazarlamak istemesiyle başlıyor.

Pek çok deneyim ve kaliteli ürün örneklerini kaliteli müşterilerine sunmayı hedefleyen marka, günümüzde Türk girişimci olarak Türkiye’den yurtdışına açılarak bu alanda çok iyi sonuçları elde ediyor. Depolama süreçleriyle beraber en iyi şekilde müşterilerine hem hızlı hem de kaliteli bir süreç işleyerek, ürünlerle ilgili inovasyon ve teknolojiyi birleştirerek çok iyi çözümleri de sizlere sunuyor.

Bir takım işi olarak sunulan süreçlerin tamamında dünyanın dört bir yanında bulunan depolardan sizlere kamyon ve römork için uygun miktarda alanlar sağlanıyor. Doğru bir satış stratejisiyle birlikte satış temsilcileri tarafından en iyi şekilde hem özel hem de toptan siparişlerinizi verebiliyorsunuz. Bu alanda pek çok satış ekibiyle beraber görüşme sağlar, en iyi desteği de bu sayede görebilirsiniz.

Ürünlerin Üretimi Kime Aittir?

Farklı ülkelerde faaliyet gösteren Headache Racks ile birlikte birbirinden farklı ülkelerde en iyi kalitede üretimi yapan tedarikçilerle beraber çalışır. Bu sayede en uygun fiyata en kaliteli ürünü sizlere aracı olarak sunarken, bu noktada hem beklenti hem de bütçeye uygun şekilde de çözümler sağlar.

Bu girişim Türkiye’den girişimci iş adamı Mustafa Şah’a ait bir girişim olurken günümüzde çok ses getirmeyi de başarıyor. Bu alanda en çok merak edilen şey, müşterilerine kredi verip vermediği noktasındadır. Hem perakende mağazacılık noktasında hem de toptancılar olarak geniş bir kredi imkanı sunan bu şirket ile beraber çalışarak, çözüm ortaklığı noktasında birlikte çalışabilir ve daha birçok bilgiyi de telefon ile iletişime geçerek de görüşebilirsiniz. 973 888 0 888 nolu telefon numarasından hızlıca iletişimde olabilirsiniz.

İsteklerinize uygun kredi çözümleriyle beraber hem toptan hem de perakende mağazalara yönelik sağlanan kredilerle beraber istediğiniz gibi süreçlerden faydalanabilirsiniz. Tek şart, e-ticaret web sitelerine ait şekilde bir kredi sunulamamasıdır. Bunun dışında ise hem e-mail hem de telefon ile iletişime geçerek bilgi alabiliyorsunuz.

Headache Racks ve diğer ürünlerin tamamında tamamen ücretsiz nakliye süreci bulunuyor. Bu sayede kargo süreçlerinizin tamamında ek maliyet oluşmadan en iyi şekilde faydalanabilir ve imkanlardan yararlanabilirsiniz. Bir Türk girişimcisi tarafından sağlanan bu destekle beraber Dayton’da bulunan şirketin deposu noktasında kamyon yükleme ve boşaltma rahatlığınız ile beraber büyük bir otoparkta, büyük bir showroom ile birlikte istediğiniz gibi çözümler sağlanabilmektedir.

Eğer ihtiyaçlarınız çok özel şekilde teslim alacağınız nitelikte çeşitli ebat ve ölçülere sahipse, bu konuda ebat ve miktarlara bağlı şekilde siparişlerinizi verebilirsiniz. Teslim ve teslimat süreçlerinizde en iyi şekilde hizmetlerden faydalanmak için web sitesinden destek alabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.