Bakan Soylu Halasını Ebediyete Uğurladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vefat eden halası Rukiye Dönmez’in (89) Of’ta kılınan cenaze namazına katıldı, taziyeleri kabul etti.

Bakan Soylu Halasını Ebediyete Uğurladı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
13 Kasım 2020 Cuma 21:49

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vefat eden halası Rukiye Dönmez’in (89) Of’ta kılınan cenaze namazına katıldı, taziyeleri kabul etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun halası Rukiye Dönmez, dün akşam kronik hastalıklarına bağlı olarak hayatını kaybetti. Dönmez için bugün Of Çarşıbaşı Büyük Camii’nde cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına, Bakan Soylu ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Bakan Soylu, yakınları ile birlikte taziyeleri kabul etti.Rukiye Dönmez’in cenazesi Of’un Kirazlık Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Haber Kaynağı; Of’un Sesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.