Başkan Sarıalioğlu’nun sağlık durumu iyi

Başkan Sarıalioğlu’nun sağlık durumu iyi
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
26 Temmuz 2020 Pazar 22:13

Dün yapılan COVİD-19 testi pozitif çıkan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun sağlık durumu iyiye gidiyor.Trabzon Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Başkan Sarıalioğlu, tedavisinin 30 Temmuz Perşembe gününe kadar devam edeceğini belirterek geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti.

Ailesinin test sonuçlarının negatif çıktığını belirten Başkan Sarıalioğlu; “Gerek telefonla arayan, gerek mesaj gönderen ve gerekse sosyal medya aracılığıyla geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. Tüm dostlara sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum. Çok yoğun telefon geliyor. Hepisine yetişemiyorum. Haklarını helal etsinler. Sağlık durumum gayet iyi. İnşallah en kısa zamanda görevimizin başına dönerek hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı;Of Ajans

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.