COVİD-19 Yeşilyurt Ailesinden 3 Kişiyi Aldı

Trabzon Hayrat’ın Balaban Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve İstanbul’da ikamet eden Yeşilyurt ailesi koronavirüse 3 can birden verdi. 

COVİD-19 Yeşilyurt Ailesinden 3 Kişiyi Aldı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
28 Şubat 2021 Pazar 18:12

Bahçelievler Yenibosna Mahallesi’nde ikamet eden Yeşilyurt ailesinden baba Ali Yeşilyurt, yakalandığı koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti. Baba Ali Yeşilyurt’un vefatının ardından koronavirüse yakalanan gelini Leyla Yeşilyurt da yakalandığı koronavirüsten kurtulamayarak hayatını kaybetti. Babası ve eşi ile birlikte koronavirüse yakalanan Süleyman Yeşilyurt da yaklaşık 15 gündür yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Babası ve eşinin ardından koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Süleyman Yeşilyurt’un naaşı da İstanbul’dan Balaban’a getirilerek toprağa verilecek.

Hastanede tedavi gördüğü esnada sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Süleyman Yeşilyurt “Bu hastalık ailece yakaladı bizi” ifadelerini kullanırken yayınını sürdürürken nefes almakla ve hareket etmekte zorlandığı gözlenmişti.

Haber Kaynağı;Of Havadis

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.