Kore Gazisi Murat Akyüz son yolculuğuna uğurlandı

Kore Gazisi 93 yaşındaki Murat Akyüz, Of’un Yukarı Kışlacık Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Kore Gazisi Murat Akyüz son yolculuğuna uğurlandı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
07 Nisan 2020 Salı 21:43

Kore Gazisi 93 yaşındaki Murat Akyüz, Of’un Yukarı Kışlacık Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Kore Gazisi 93 yaşındaki Murat Akyüz, Of’ta son yolculuğuna uğurlandı. İstanbul’da ikamet eden ve 4 Nisan’da hayatını kaybeden Gazi Akyüz’ün naaşı Of’a getirildi. Yukarı Kışlacık Mahallesi’nde bugün düzenlenen cenaze töreni ile Gazi Akyüz’ün naaşı son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon 4. Mekanize Piyade Tugayı Cenaze Timi’nin katıldığı cenaze törenine Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Gazi Akyüz’ün akraba ve yakınları katıldı. Koronavirüs önlemleri kapsamında kılınan cenaze namazının ardından ‪Kaymakam Eyüp Fırat, naaşın üzerine örtülen Ay ve Yıldızlı Al Bayrağı öperek Kore Gazi Akyüz’ün ailesine teslim etti.

kaynak;Of Ajans

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.