Of'lu Öğrencilerin Gezici Sinema Keyfi

Trabzon Of’ta düzenlenen gezici sinema etkinliği ile 700 okul öncesi ve ilkokul öğrencisi sinema keyfi yaşadı.

Of'lu Öğrencilerin Gezici Sinema Keyfi
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
09 Mart 2020 Pazartesi 08:48

Trabzon Of’ta düzenlenen gezici sinema etkinliği ile 700 okul öncesi ve ilkokul öğrencisi sinema keyfi yaşadı.Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın izniyle okullara yönelik olarak düzenlenen gezici sinema etkinliğiyle sinema öğrencilerin ayağına geliyor.Of Belediye Meydanında kurulan “Gezici Sinema Aracı” gün boyunca çizgi sinema filmleriyle öğrencilere çizgi sinema gösteriminde bulundu. Okul öncesi ve ilkokul öğrencisi yaklaşık 700 öğrenci sinema keyfi yaşadı.

Gezici Sinema Aracını ziyaret ederek öğrencilerin sevincine ortak olan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu: “Sinema çok önemli sosyal ve kültürel iletişim aracıdır. Bu nedenle öğrencilerimizin burada dinlenmesi ve eğlenmesine özen gösterdik.

 Yaptığımız planlama ile okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinden toplam 700 öğrenciyi sinemayla buluşturduk. Bizim amacımız öğrencilerimizi akademik, sosyal, kültürel yönden bütün olarak yetiştirmektir. Etkinliğin sorunsuz şekilde tamamlanmasında azami gayreti gösteren, güzel misafirperverlik sergileyen idareci, öğretmen, öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Organizasyonda göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı Of Belediyemize ve değerli Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu’na öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Ayrıca ilçemize gelip öğrencilerimizi farklı bir gün yaşamalarını sağlayan, onları güldüren, eğlendiren “Gezici Sinema” ekibine de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

kaynak;Of Ajans

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.