Of TSO'dan Eğitime Tablet Desteği

Of Ticaret ve Sanayi Odası Of’taki ihtiyaçlı öğrencilere ulaştırılmak üzere Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 55 tablet bağışladı.

Of TSO'dan Eğitime Tablet Desteği
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
22 Aralık 2020 Salı 11:13

Of Ticaret ve Sanayi Odası Of’taki ihtiyaçlı öğrencilere ulaştırılmak üzere Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 55 tablet bağışladı.Koronavirüs salgını nedeniyle okulların uzaktan eğitime devam ettiği bu günlerde öğrencilerin en önemli ihtiyaçlarının başında internet ve tabletler geliyor.Öğrencilerin uzaktan eğitim alabilmesi ve derslere katılımları için TOBB ve OF TSO, ihtiyaçlı öğrencilere ulaştırılmak üzere Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 55 adet tablet bilgisayar desteği sağladı.Tablet dağıtımı için Of Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen törene Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral, Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hasan Tekke ve Osman İşçi ile Okul Müdürleri, veli ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Kurulduğu günden bugüne kadar Of Ticaret ve Sanayi Odamız 17 yıldır Of eğitimine düzenli olarak katkı veriyor. Of Ticaret ve Sanayi Odası bu yıl da geleneğini devam ettirdi. Of Ticaret ve Sanayi Odası değerli başkan ve yönetimine pandemi nedeniyle bu yıl uzaktan eğitim gören öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu eğitim araç gereçlerinden bir kısmını karşıladıkları için şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu bir başlangıç olur. Temennimiz ilçemizdeki diğer sivil toplum kuruluşları ve hayırseverimiz bu hayır yarışına katılmalarıdır” ifadelerini kullandı.

TOBB’un pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin uzaktan eğitim imkânlarından faydalanmaları için başlattığı kampanya hakkında bilgiler veren Of TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral; “İlçemizde uzaktan eğitime katkı vermek amacıyla alınan 55 adet tablet bilgisayarı kaymakamımızın huzurunda bir kısım öğrencilerimize ve okul idarecilerimize teslim ediyoruz. Dün olduğu gibi bugün de öğrencilerimizin yanında olmaktan guruluyuz. Bugün itibariyle kıymetli öğrencilerimize, güzel yavrularımıza tabletlerini teslim ediyoruz. Kendilerine bu zor dönemde başarılarla birlikte, pandemi sürecini geride bıraktığımız sağlıklı günler diliyoruz” dedi.

Of’un eğitimine yaptıkları katkı nedeniyle Başkan Saral’a teşekkür eden Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek; “Marka ilçemizde eğitime yaptıkları katkılardan dolayı Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral nezdinde, yöneticilerimize, tüccar ve sanayicilerimize teşekkür ediyorum. Ticaret ve Sanayi Odamızın ilçemize bir ilki gerçekleştirerek başlattığı bu desteğin tüm sivil toplum kuruluşlarımızı da harekete geçirmesini temenni ediyorum. Öğrencilerimiz için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz. Kısa süre içerisinde Bakanlığımızın ve Kaymakamlığımızın da yürüttüğü çalışmalar sonuçlanacaktır. Uzaktan eğitimle ilgili öğrencilerimizin sıkıntıları aşılmış olacak. Evlatlarımızın bu sıkıntılı süreçte eğitimlerinden geride kalmamaları için elimizden geleni her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından pandemi nedeniyle tabletlerin bir kısmı öğrencilere diğer kısımları da öğrencilere ulaştırılmak üzere okul müdürlerine takdim edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabhasanoğlu OFTSO Başkanı Erdal Saral’ eğitime yapmış oldukları katkı nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti.

Haber Kaynağı;Of Ajans

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.