Ofspor Covid-19'a Yakalandı

Ofspor’da 16 futbolcunun covid testinin pozitif çıkması nedeniyle Malatya Yeşilyurt Belediyespor ve Çankaya FK maçları ertelendi.

Ofspor Covid-19'a Yakalandı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
31 Ekim 2020 Cumartesi 07:55

Misli.com 3.Lig’de mücadele eden temsilcimiz Ofspor’da 16 futbolcunun Covid 19 testi pozitif çıktı.29 Ekim Perşembe günü oynanacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçı öncesi yapılan covid 19 testinde 4 futbolcu ile 4 personelin testi pozitif çıktı.Maç öncesi ikinci testlerde ise 4 personel ile 12 futbolcunun daha covid testi pozitif çıktı. Toplamda 6 personel ile 16 futbolcunun Covid 19 testi pozitif çıktı.

16 futbolcunun testinin pozitif çıkmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 29 Ekim Perşembe günü oynayacağı 6.hafta maçı Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçı ile 2 Kasım Pazar günü oynayacağı 7.hafta maçı Çankaya FK maçı ileri bir tarihe ertelendi.

Haber Kaynağı;Of Ajans


Etiketler; #Ofspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.