Of’ta korona vakaları 200’e ulaştı

Trabzon Of’ta artan korona vakalarına her gün yeni vakalar ekleniyor. Pozitif vaka sayısı 194’e ulaşırken temaslı vaka sayısı 500’e yaklaştı.

Of’ta korona vakaları 200’e ulaştı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
03 Eylül 2020 Perşembe 22:00

Trabzon Of’ta artan korona vakalarına her gün yeni vakalar ekleniyor. Pozitif vaka sayısı 194’e ulaşırken temaslı vaka sayısı 500’e yaklaştı. Mart ayında ülkemizde etkisini göstermeye başlayan koronavirüs salgını her geçen gün yayılmaya devam ediyor. Mart ayında Fransa’dan gelen bir hastanın hayatını kaybetmesiyle birlikte koronayla tanışan Of’ta vaka sayıları uzun süredir düşük seviyede seyrediyordu.

Özellikle kurban bayramı sonrası vaka sayıları artış göstermeye başlarken 2 Eylül 2020 tarihi itibari ile vaka sayıları tavan yaptı. Of İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından takip edilen toplam pozitif hasta sayısı 194’e ulaşırken çok sayıda hastanın tedavisi evlerinde devam ediyor. 194 pozitif hastanın yanı sıra temaslı olmaları nedeniyle 14 günlük karantinaya alınan vaka sayısı ise 475’e ulaştı.

Habe Kaynağı;Of Ajans

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.