TAŞHANPAZARI 3 KIZ ÇOCUĞUNA AĞLADI

TAŞHANPAZARI 3  KIZ ÇOCUĞUNA AĞLADI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
01 Eylül 2021 Çarşamba 17:55

Trabzon'un Of  Uluağaç Mahallesi'nde meydana gelen olayda E. G. (36) 4, 7 ve 10 yaşlarındaki 3 kız çocuğunu silahla öldürdü. Eşi ile boşanma aşamasında olduğu öğrenilen E. G. (36),  4, 7 ve 10 yaşlarındaki 3 kız çocuğunu evinin yakınlarındaki çay bahçesine götürdü.Burada çocuklarını silahla vurarak öldüren E. G., Jandarma tarafından gözaltına alındı.Olay yerinde hayatlarını kaybeden Y. G. (10), H. G. (7) ve E. B. G. (4) savcılık incelemesinin ardından Of Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

TAŞHANPAZARI'NDA TOPRAĞA VERİLDİ

Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan incelemenin ardından annelerinin ailesine teslim edilen 3 kız çocuğunun cenazesi Taşhanpazarı Merkez CDamii önünde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Meyvalı mevkiinde toprağa verildi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nun da katıldığı cenaze töreninde 3 kız kardeşin cenazesi yan yana konularak cenaze namazlrı kılındı.

Cenaze töreninde Jandarma personelleri tarafından güvenlik önlemleri alındı.

Haber Kaynağı;Of Havadis/Yüksel 
Yaşar

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.