200. Sis Dağı Şenliğinde Bakan Soylu’ya Sevgi Seli Oluştu

Şenlikte konuşma yapmak için sahneye çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘ya, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Atilla Ataman yöresel kasket taktı ve yelek giydirdi. Başkan Kurukuz Bakan Soyluya Yöresel dama tatlarından tatttırdı

200. Sis Dağı Şenliğinde Bakan Soylu’ya Sevgi Seli Oluştu
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
28 Temmuz 2019 Pazar 09:48

Sis Dağı Şenliği’ne İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon V. Yrd. Nusret Şahin, Trabzon İl J. K. Tuğgeneral Halil Şen, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Av. Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci, Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Tonya Kaymakamı Osman Sayılır, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan V. Atilla Ataman, Ortahisar Belediyesi Başkan V. Ahmet Yüksel Gülay, Beşikdüzü Belediyesi Başkan Vekili Kamuran Kahyaoğlu, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk, bir çok siyasetçi ve bürokrat da katıldı.

200.Sis Dağı Yayla şenliğini tv ve etkinlik  yöremiz sunucularından Erol Yanık sunarken yardımcılıklarını da genç nesil Gazeteci Osman Karagöz yaptı.

Şenlikte konuşma yapmak için sahneye çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘ya, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Atilla Ataman yöresel kasket taktı ve yelek giydirdi.

Başkan Kurukuz Bakan Soyluya Yöresel dama tatlarından tatttırdı.

Bakan Soylu konuşmasında 200’üncü Sis Dağı Şenliği’nde hemşehrilerinin arasında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve Belediye Meclis üyeleri  ve AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk nezdinde 200. Sis Dağı Yayla şenliğine katılan Başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Olmak üzere yöresel damak tatlarından sunum yapmadan önce nasıl yapıldığını gösterdi akabinde de ikramlarda bulundu.

Başkan Kurukız yöresel damak tadı ikramlarının yapılmasın ardından Şalpazarıspor Forması  Bakanın ismi yazılı forma armağanı ve yöresel el snaları ve Ağasar bal ikramında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.