6 Yaşında Hayatını Kaybetti

Trabzon’un Şalpazarı İlçesine bağlı Tepeağzı Mahallesi sakinlerinden Samsun’da ikamet eden A.A tatilini geçirmek için geldiği Şalpazarı’ndan ailesiyle beraber Beypınarı yaylasına gezmeye gitti. Dönüş sırasında aracın kör noktasında kalan Çınar, aracın kayması neticesinde yaralandı. Hastaneye kaldırılan Çınar kurtarılamadı

6 Yaşında Hayatını Kaybetti
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
10 Ekim 2020 Cumartesi 22:32

Trabzon’un Şalpazarı İlçesine bağlı Tepeağzı Mahallesi sakinlerinden Samsun’da ikamet eden A.A tatilini geçirmek için geldiği Şalpazarı’ndan ailesiyle beraber Beypınarı yaylasına gezmeye gitti. Dönüş sırasında aracın kör noktasında kalan Çınar, aracın kayması neticesinde yaralandı. Hastaneye kaldırılan Çınar kurtarılamadı.

Edinilen bilgilere göre A.A kayınvalidesi eşi ile Beypınarı yaylasına pikniğe gittiler. Piknik dönüşü Atalar ailesi hep beraber dönüş için hazırlandıkları sırada henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı  A.A aracının geri kayması sonucunda 6 yaşındaki oğlu Çınar Ayvaz yaralandı. Yaralı Çınar, babası tarafından en yakında Düzköy Devlet Hastanesine ulaştırırken yolda hayatını kaybetti. 6 yaşındaki minik Çınar Ayvaz’ın otopsi için Cumhuriyet Savcısının gelmesinin  ardından ve yapılan otopsinin sonrasında  ailesine teslim edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.