AHMET BAYRAM HAKKA YÜRÜDÜ

AHMET BAYRAM HAKKA YÜRÜDÜ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
24 Ağustos 2020 Pazartesi 00:16

Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Üzümözü mahallesi sakinlerinden emekli bankacı Mehmet Bayramın Babası 1 erkek 8 kız çocuk babası  90 yaşındaki Ahmet Bayram tedavi gördüğü Vakfıkebir devlet hastanesinde bu gece vefat etti.

Edinilen bilgilere göre uzun zamandır ilerlemiş yaşına rağmen hastalıkla mücadelesine ev ile hastane arasında sürdüren Üzümözü mahallesi Bayramalioğullarından  Ahmet Bayram ikamet ettiği Üzümözü mahallesinde Pazar günü sabah rahatsızlanmasının ardından çağrılan 112 sağlık ekiplerince kaldırıldığı Vakfıkebir devlet hastanesinde 23.08.2020 Pazar saat 22.00’da vefat etti.

Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde dün akşam saat 22.00 sıralarında vefat eden Beşikdüzü Ziraat Bankası Şubesi eski Müdürü Mehmet Bayram‘ın vefat eden babası Ahmet Bayram bugün Üzümözü Mahallesi’nde ebediyete uğurlandı. Merhum Ahmet Bayram’a Alah’tan rahmet yakınlarına da sabırlar dilerim.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan Birinci - 4 yıl önce
Canım Dedem, uzun zaman göremedim, gurbet ellerde hep düşündüm, kardeşlerim gelebildi ama ben gelemedim, bu yıl çok düşündüm ama yine olmadı, ellerinden öpemedim, son defa koklayamadım, hakkını helal et Dede, inşAllah Allah Cennetinde güzel bir yer ayırmıştır senin için,... Seni Seviyorum.
Kenan'dan olma Havacan'dan doğma torunun Gökhan Birinci