BABASIYLA AYNI KADERİ YAŞADI

BABASIYLA AYNI KADERİ YAŞADI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
20 Ağustos 2020 Perşembe 12:25

Trabzon Şalpazarı Geyikli mahallesinde Ağustos ayının ilk günlerinde Şalpazar’nda görülen ilk ölümlü  Covid-19 vakasından ölen 92 yaşındaki kasap  Ahmet Aydemir’in Samsun emniyetinde Trafik polisi olarak görev yapan 2 çocuk babası 42 yasındaki Ahmet Ali Aydemir Covid-19'dan dolayı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Samsun İl emniyetinde Polis memuru olarak görev yapan 42 yaşındaki Ahmet Ali Aydemir bir düşme sonucunda kalçasında kırıklardan dolayı Samsunda tedavi gördüğü sırada 92 yaşında Covid-19 hastalığından vefat eden babası Ahmet Aydemir’in cenaze merasimine katılamamıştı. Genç polis memurunun bu Covit-19 hastalığının nereden bulaştığını bilemeyen aile  ilerleyen zamanlarda Covid-19 tedavisine de  başlanılan Ahmet Ali Aydemir’in bu sabah saatlerinde yaşam savaşını kaybettiği belirtildi.

Polis Memuru Ahmet Ali Aydemir Babasının yanında Ebediyete Uğurlandı

Trabzon Şalpazazı Geyikli mahallesi sakini Samsun Emniyet teşkilatında görev yapan Polis memuru Ahmet Ali Aydemir Covid-19’dan tedavi gördüğü hastanede 20 Ağustos 2020 Perşembe sabah saatlerinde vefat etmesinin ardından aynı gün Saat 13. Sularında Samsundan hareket ederek aybı gün içerisinde akşam saatlerine de Ağustos ayında vefat eden Bbasının yanında koronovirüs Covid-19 önlemlerine uygun olarak ebediyete uğurlanacağı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.