BAŞKAN KURUKIZ BERBERLERE MASKE VE SİPERLİK DAĞITTI

Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız İlçede faaliyet gösteren Berber ve Kuaför esnaflarını ziyaret ederek iş yerlerini Belediye İlaçlama ekibi tarafından ilaçlaması yapılmasın ardından yeni süreç hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kesinlikle maskesiz müşteri alınmaması konusunda uyarıda bulunarak Belediye Zabıtası tarafından maskesi olmayanlara maske dağıtımı yapılırken Başkan Kurukız İlçede faaliyetlerini sürdüren berber esnafına da maske ve koruyucu siperlik verdi.

BAŞKAN KURUKIZ BERBERLERE MASKE VE  SİPERLİK DAĞITTI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
13 Mayıs 2020 Çarşamba 03:46

Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız İlçede faaliyet gösteren Berber ve Kuaför esnaflarını ziyaret ederek iş yerlerini Belediye İlaçlama  ekibi tarafından ilaçlaması yapılmasın ardından yeni süreç hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kesinlikle maskesiz müşteri alınmaması  konusunda uyarıda bulunarak Belediye Zabıtası tarafından maskesi olmayanlara maske dağıtımı yapılırken Başkan Kurukız İlçede faaliyetlerini sürdüren berber esnafına da  maske ve koruyucu siperlik verdi.

Trabzon Şalpazarı’nda Korona virüs ile mücadele kapsamında 25 Mart tarihinde kapatılan berber, kuaför ve güzellik merkezleri 11 Mayıs Pazartesi itibarıyla yeniden hizmet vermeye başladı korona virüs ile mücadele kapsamında ülke genelinde kapatılan berber, kuaför ve güzellik merkezleri yeniden hizmet vermeye başladı.

Şalpazarı’nda berberlik yapan işletme sahipleri   bütün önlemlerimizi alarak faaliyetlerimize başladık. Müşterilerimizi randevu ile alıyoruz, sosyal mesafe kuralına uyguluyoruz, maskelerimizi takarak tıraşımızı yapıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.