Beşikdüzü Kaymakamlığına Atanan Öztürk’ü Şalpazarı Kaymakamlığında Ziyaret Ettim

Beşikdüzü Kaymakamlığına Atanan Öztürk’ü Şalpazarı Kaymakamlığında Ziyaret Ettim Beşikdüzü Kaymakamlığına atanan Kaymakam Şakir Öner Öztürk geçtiğimiz günlerde yeni görev yeri olan Beşikdüzü kaymakamlığında göreve başladı

Beşikdüzü Kaymakamlığına Atanan Öztürk’ü Şalpazarı Kaymakamlığında Ziyaret Ettim
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
11 Eylül 2019 Çarşamba 23:57

Beşikdüzü Kaymakamlığına atanan Kaymakam Şakir Öner Öztürk geçtiğimiz günlerde yeni görev yeri olan Beşikdüzü kaymakamlığında  göreve başladı.

Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikçi’nin Diyarbakır Yenişehir kaymakamlığına atanmasın ardından Şalpazarı Kaymakamlığına vekalet eden komşu İlçemiz Beşikdüzü kaymakamı Şakir Öner Öztürk’ü İlçemizde  ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Kaymakamı Şakir Öner Öztürk’ü Tanıyalım

Beşikdüzü’nün yeni Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, 1980 yılında Tokat ili Niksar ilçesinde doğdu. İlk ve orta eğitimini Niksar'da, lise eğitimini ise İstanbul'da tamamladı.


2003 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2005 yılında başlamış olduğu Mülki İdare Amirliği mesleğinde sırasıyla; Tokat Kaymakam Adaylığı, Samsun Asarcık ve Salıpazarı Kaymakam Vekilliği, Tokat Almus Kaymakam Vekilliği yapmış daha sonra bir yıl süreyle İngiltere'de yurt dışı eğitim görmüştür. 2008 yılında İçişleri Bakanlığı 92. dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarılı dereceyle tamamladı. Bugüne kadar sırasıyla Denizli - Beyağaç, Aksaray - Gülağaç, Bingöl - Kığı, Artvin – Borçka ve Mardin Artuklu ilçelerinde kaymakamlık yaptı Şakir Öner Öztürk evli ve iki çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.