BİR CAN BEŞ KİŞİYE UMUT OLDU

BİR CAN BEŞ KİŞİYE UMUT OLDU
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
30 Ocak 2020 Perşembe 08:43

TRABZON; Şalpazarı İlçesine bağlı Fidanbaşı mahallesi sakini İstanbul Kartal da ikamet eden 40 yaşındaki Adnan Yılmaz talihsiz bir olay sonucu yaşam savaşı verdiği hastanede vefat etti. Edinilen bilgilere göre Şalpazarı Fidanbaşı sakinlerinden uzun yıllar önce Maden diyarı Zonguldak’a göçen ‘’Çolağan’’ Osman Yılmaz’ın 40 yaşındaki oğlu Adnan Yılmaz talihsiz bir kaza sonucu yaralanmasının ardından kaldırıldığı İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yaşam savaşını kaybetti.

Merhum Adnan Yılmaz talihsiz bir şekilde vefat etmesine karşın yaşamı boyunca bir organ bağışının  ne kadar umut olduğunu bildiğinden sağlığında organlarını bağışladığı formu doldurmasıyla beraber tedavi gördüğü hastanedeki bir haftalık yaşam mücadelesi sonucunda beyin ölümü gerçekleşmesinin ardından organları bir umutla bekleyen hastalara nakledilmesinin ardından genç yaşta hayatını kaybeden acılı Aile evlatlarının yaptığıyla mutlu oldu. Merkezi İstanbul’da bulunan Şalpazarı Fidanbaşı Kültür Turizm Dernek Başkanı Salih Kanbut’un aktardığı bilgilere göre bu akşam saatlerinde merhumun cenazesi Ailesi tarafından Hastaneden alınarak ikamet ettikleri gurbet diyarı Zonguldak merkezde 30 Ocak 2020 Perşembe günü öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazın ardından ebediyet uğurlanacak. Merhum Adnan Yılmaz 1980 doğumlu, 40 yaşında, evli 1 çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.