BİR YILDIZ DOĞUYOR

TRABZON;Şalpazarı Akçiriş Mahallesi sakini ve Şalpazarı Beşikdüzü dolmuş Şoförü Halil & Ziynet Yavuz çiftinin Samsun OMÜ Ziraat Fakültesi bahçe bitkileri bölümü 4. Sınıf öğrencisi Emrah Yavuz Türkiye Faal Futbol Hakemleri Gözlemciler Derneğinin Samsun da Merkez Hakem Kurulu olarak müsabakalar yönetmeye başladı.

BİR YILDIZ DOĞUYOR
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
12 Ekim 2019 Cumartesi 22:11

TRABZON;Şalpazarı  Akçiriş Mahallesi sakini ve Şalpazarı Beşikdüzü dolmuş Şoförü Halil & Ziynet Yavuz çiftinin Samsun OMÜ Ziraat Fakültesi bahçe bitkileri bölümü 4. Sınıf öğrencisi Emrah Yavuz Türkiye Faal Futbol Hakemleri Gözlemciler Derneğinin Samsun da  Merkez Hakem Kurulu olarak müsabakalar yönetmeye başladı.

Samsun Bölgesinde faaliyet gösteren Bölgesel 1. Amatör takımlarından İlkadım Belediyespor ve Yenidoğanspor karşılaşmasını Samsun Canik Derebahçe Stadındaki karşılaşmaya orta hakem olarak Emrah Yavuz çıktı.

Yavuz Samsun Bölgesi MHK olarak devamlı olarak karşılaşmalarda orta hakem olarak görev alacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.