DURMAZ ŞALPAZARI’NA HAYRAN KALDI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz 25 Ekim 2020 günü yapılacak olan MHP İl Kongresi için geldiği Trabzon da ayağının tozuyla Cumhur İttifak Belediyelerini ziyaret etti.

DURMAZ ŞALPAZARI’NA HAYRAN KALDI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
24 Ekim 2020 Cumartesi 21:40

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz 25 Ekim 2020 günü yapılacak olan MHP İl Kongresi için geldiği Trabzon da ayağının tozuyla Cumhur İttifak Belediyelerini ziyaret etti.

Genel Başkan yardımcısı  İlk olarak bu gün saat;15.’de Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ve beraberindeki protokolü ziyaret ederek buradan ayrılan MHP Genel Başkan yardımcısı Sadir Durmaz İkinci Cumhur İttifak Belediye Başkanı olan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ı ziyaret etmek için geldiği Şalpazarı’nda sevgi seliyle karşılandı.

Genel Başkan Yardımcısını  Sadir Durmaz’a Trabzon MHP İl Başkanı Beki Sıtkı Tarım ve partililer de eşlik ettiler.Şalpazarı MHP yeni yönetimi tam kadro olarak karşıladılar. Şalpazarı AK Parti teşkilatını temsilen Gazi Cevat Özdemir ve Şalpazarı Belediye Meclis üyeleri hazır bulundular. Daha önceden Belediye Meclis kararıyla kara alınarak Şalpazarı Yeni Hizmet binası içerisinde bulunan ve ismini Devlet Bahçeli Kültür Merkezi olarak oylamaya sunulan Kültür merkezinde program düzenlemesi yapıldı.

Durmazın Konuşmalarından Kesitler

MHP Genel Başkan Yardımcısı İlk Kez Geldiği Şalpazarı’nda konuşurken öncelikle şunu belirtmek isterim Trabzon benim için çok önemli bir değer verdiğim şehirlerdendir benimde ikinci vatanım sayılır neden diye soracak olursanız ben bu şehrin hırçın dalgalıyla insanlarıyla büyüdüm eğitimim Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunuyum. Ekmeğini yedim ve bu şehri hiç unutmadım Trbabzon’a sık sık gittim geldim ancak Şalpazarı’na ilk defa geldim ve bu coğrafyada hizmet yapan Refik Kurukız kardeşimin yapmış olduğu çalışmaları görünce bir kez daha Trabzon insanın ne kadar başarılı olduğunu gözlemledim.Ben Şalpazarının bu anlamda çok şanlı olduğunu düşünüyorum tıpkı buraya gelirken uğradığımız Çarşıbaşı Belediyesi gibi diye sözlerine devam etti. Tabiri caiz ise tuttuğunu koparan bir belediye Başkanımız sayın Refik Kurukız ile bu pandemi süreci olmasaydı burada bulunduğumuz bu mekan ve yapmış olduğu çalışmaların açılışını gerçekleştirecektik ancak süreç uygun olmadı umarım ilerleyen zamanlarda açılış için tekrar geleceğiz.Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçelinin size selamlarını getirdim.

Başkan Kurukız Yine Konuşma Farkını Gösterdi

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız her zamanki olduğu gibi  mikrofonu görünce İlçesinde yapmış olduğu hizmetleri hiç yorulmadan anlatan ve durmadan da anlatmaya devam eden Başkan Kurukız yapmış olduğu çalışmalarından bahsetti ve biz biliyoruz ki Başkanımız ne kadar Kırşehir  ya da Yozgatlıyım dese de biz onu Trabzon da okuduğu için onu Trabzonlu olarak görüyoruz. İlçemize ayak basan Genel Başkanımla İlçemizde yürüyerek geşldik yapmış olduğumuz çalışmalarımızın bazılarını anlattık bazılarının yapılan çalışmaları gösterdik bazı biten hizmet binaları hakkında bilgiler verdik. Bizler Şalpazarı İçin Ankara’ya gittiğimizde yanlarına uğruyoruz ve neye ihtiyacımız varsa almak için gayret gösteriyoruz Başkanımızsa bu konuda bizlere yardımcı oluyor elinden geldiği kadar.

Şalpazarı’nın 1510 KM Yol Ağı Var

Ayın Genel Başkanım ben biliyorum Ülkemizde bazı krizlerimiz oldu halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getiremedik. Bir de üstüne üstlük bu virüs belası başımıza musallat oldu. Şu an burada bizlerin ağzımızdan çıkacak kelimeleri can kulağı ile dinleyen Mahalle muhtarlarımız dizlerden gelebilecek bir müjdeli haber almak istiyorlar.

Şalpazarı Belediyesi Olarak Muhtarlarımıza Mahcubuz

Başkan Kurukız konuşmasına şöyle devam etti Şalpazarı İlçe Belediyesine kayıtlı 1510 km yol ağı var ancak bunlar bu bölgede kış şartların sert geçmesinden dolayı yeterli olarak betonluma yapamadığımızdan seçim çalışmalarında verdiğimiz sözleri de yerine getiremediğimizden kendimizi onlara karşı mahcup hissediyoruz. Bizim İlçe Belediyesi olarak bu yol ağının ancak %10 bir betonluma çalışmamız var bu da yeterli olmadığı kanısındayım.

 Durmaz’a Kurukız’dan Yöresel Hediyeler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın il defa geldiği Şalpazarı’nın doğasına hayran kaldı. Akabinde de İlçeye gelenlere Şalpazarını simgeleyen yöresel  ürünler veren Kurukız ardından Ağasar yöresine özgü çiçeklerden elde edilen damak tadı Ağasar Balı hediye etti ve son olarak da  SMS Hastası Demir Ali için başlatılan yardım kampanyasına destek olmasını istedi Başkan Kurukuz Genel Başkan yardımcısı Sadir Durmaz’ın Şalpazarı ziyareti sonunda toplu fotoğraf çekimiyle program son buldu.

Kurukız ve Durmaz Yol Boyu Halkın Sorunlarını Dinlediler

Başkan Kurukız MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın konaklayacağı yere götürmek için Şalpazarı Şıhkıranı Sinlice güzergahını kullanarak bir anlamda turizm rehberi gibi ilçesin tanıtımını da yaptı yol boyu uğradıkları yerlerde halk ıle sohbetler yaptılar onların sorunlarını dinlediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.