Eğitim derneği Şalpazarı’nda Onlarca Vatandaşın Bakkal Borcunu Sildi

Merkezi İstanbul’da bulunan Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği yönetim kurulu adına Başkan Hasan Keskin Şalpazarı İlçesi için  almış oldukları bazı uygulamaları İlçe Basınıyla paylaştılar.

Eğitim derneği Şalpazarı’nda Onlarca Vatandaşın Bakkal Borcunu Sildi
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
01 Mayıs 2020 Cuma 03:52

Merkezi İstanbul’da bulunan Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği yönetim kurulu adına Başkan Hasan Keskin Şalpazarı İlçesi için  almış oldukları bazı uygulamaları İlçe Basınıyla paylaştılar.

Dünyada ve Ülkemizde, Covit 19 karantina günlerindeyiz. Daha bitmedi, dikkate devam edelim Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler yaşayan dar gelirli vatandaşlara yardım eli uzattı. Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin başlattıkları kampanya ile Şalpazarı’nda şu ana kadar 14 bakkaldaki dar gelirli vatandaşların borçlarını sildirdiklerini söyledi.

Eğitim Deneği Başkanı Keskin’in Açıklaması Şöyle

Türkiye’mizin sağlık ordusu, salgını ön cephede karşılayıp üstesinden gelirken, mecburi önlemler sebebiyle de, vatandaşlarımızın sıkıntılı günlerde olduğu malumdur. Devletimiz, her türlü tedbiri almakta, Sağlık Bakanımız ve Bilim Kurulu da isabetli tavsiyelerle bu süreci yönlendirmektedir.

“Biz Bize Yeteriz Türkiye” kampanyası yoğun ilgi görürken, yerel yönetimler ve STKlar da bu süreçte milletimizin sıkıntılarına daha fazla çare için çalışmaktadırlar. MİLLİ DAYANIŞMANIN yanında, MAHALLİ  KENETLENMENİN de öneminin farkındayız. Bu sebeple, EĞİTİM DERNEĞİ olarak, “Bakkala Bir Hesap” diyerek başladık. İlçemiz Şalpazarı’mızın bakkalında onlarca komşumuzun hesaplarına kapatma/katkı yardımında bulunduk. Katkıda bulunan kardeşlerimize, Yönetim Kurulumuza, organizasyonun sahadaki emektarı, Bşk. Yrd.cımız  Kemal Türkmen Hocama ve bakkal esnaflarımıza minnettarız. İyilik nasip işidir; bizlere bu iyiliği nasip eden Rabbime hamdolsun.

STK temsilcilerimizden, para değil hizmet taahhüdünde bulunmalarını önemsiyoruz.Gönül Köprülerinde birlikte yürümeye devam ediyoruz.  “İşimiz de Gücümüz de Eğitim…”

Şalpazarı Eğitim Derneği Yönetim  Kurulu Adına

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esin Durmaz - 3 yıl önce
Selam. Ne güzel işler yapıyorsunuz!!?? Av . Ercüment Bey in de hayr işlerinde olduğunu görmek ne güzel...Sanırım halka dönecek. Çocuğu ile yollardır ilgilenmeyen ki; maddi manevi her ne kadar 2 yoldur göstermelik bir şeyler yapmaya çalışsa da Geçmişte yaptıklarını kapatmayacak!!! Sizden ricam madem hayr işleriyle ilgileniyorsunuz hakkı olmayan ve hukukçu olduğu İçin bizden hukuka uygun çaldıklarını aldıklarını Aşı her neyse ona göre iade etmesini rica ediyorum. Zaten davalarını açmış ve bizi yeterince mağdur etmiş ve ayrıca trübünlere de iyi oynuyor , çünkü son eşinden ayrılmasının bahanesini de yine bana yıkmış, kendine bakmadan napacam ayırıp da kendim mi evleneceksem! Şükür düşmüş yakamdan diye sevinirken kendi geçimsizliklerini yine birine yüklemeye çalışmış...Neyse ez cümle başkalarının çocukları değil kendi çocuğu ile ilgilensin....