”Eğitim Derneğinden Şalpazarıspor’a Spor Malzeme Yardımı”

”Eğitim Derneğinden Şalpazarıspor’a Spor Malzeme Yardımı”
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
01 Kasım 2019 Cuma 06:33

TRABZON;Şalpazarı İlçesine bağlı bulunan mahalle sakinleri ve bazı duyarlı sivil toplum üyeleri tarafından bir araya gelerek oluşturdukları derneklerden en önemli Dernek olan merkezi İstanbul’da bulunan Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin ve yönetim kurulu üye arkadaşları tarafından Şalpazarı genelinde bulunan taşra ve İlçe merkezindeki okullara her yıl aratarak devam eden eğitim yardımları. Bunun yanında memleketimin yöneticileri başarılı olan öğrenci ve idarecileri kültür gezileriyle ödüllendirerek her yıl Şalpazarıspor’a maddi desteklerin yanında forma destekleri ve spor malzemeleri destekte bulunarak İlçelerinin Spor takımlarının başarılara imza atmalarını istiyorlar.

Şalpazarı Eğitim Derneği olarak Şalpazarıspor’a 24+24 antrenman eşofman takımı ve yağmurluk takımı desteğinde bulundular. Şalpazarıspor Kulüp Başkanı Gazi Cevat Özdemir Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin ve yönetim kurlu üyelerine Şalpazarıspor’a yaptıkları desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.