ELLER HAVAYA BAHÇELİ İÇİN KALKTI

ELLER HAVAYA BAHÇELİ İÇİN KALKTI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
10 Ağustos 2020 Pazartesi 23:44

Trabzon Şalpazarı Belediye Meclisi Belediye Başkanı Refik Kurukız başkanlığında olağanüstü Ağustos toplantısında buluştu.

Toplantıya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman‘ın da aralarında bulunduğu tüm meclis üyeleri hazır bulundu.

Şalpazarı Belediye Ağustos ayı Meclis toplandı 10 Ağustos Pazartesi günü Şalpazarı Belediyesi Başkanlık makamın da toplandı. Toplantıda gündem maddesi olarak Şalpazarı ilçesine yeni yapılan Belediye Hizmet Binasının Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın önerisi ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adının verilmesi gündeme geldi. Meclis toplantısında konuyla ilgili yapılan istişareler sonucu Şalpazarı Belediye Hizmet Binasının adı ‘’Devlet Bahçeli Kültür ve Sanat Merkezi’’ Meclis kararı ile kabul edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.