Hemşehrimiz Kahraman Gurbette Bülent Börek’i Açtı

Trabzon Şalpazarılı Hemşehrimiz Muhammet Kahraman Tuzla Şifa Mahallesinde Bülent Börek Şubesini açtı.

Hemşehrimiz Kahraman  Gurbette Bülent Börek’i Açtı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
26 Şubat 2021 Cuma 21:34

Tuzla Şifa Mahallesi Emiroğlu Caddesinde  Bülent Börekçilik düzenlenen tören ile hizmete girdi.  Açılışta Çayırova Hafızı Hasan Demirci Dualar Ederek bol müşteriler ve  bereketli kazançlar nasip etmesi için dua okunarak açılışı yapıldı.

Açılışa Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,  Tuzla Belediyesi Geçmiş Dönem Belediye Başkan Yardımcısı ve Mevcut Meclis Üyesi Ahmet Çabuk’un yanı sıra siyasi parti temsilcileri ve mekanı açanın sınırlı sayıdaki dostları katıldı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda 'dev yatırımlar ya da KOBİ’ler. İlçemizde açılan her yeni işletme bizler için, ekonomimiz için oldukça değerli. Bülent Börekçiliğe hayırlı ve bol kazançlar dilerim' mesajını paylaştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.